2777
2789
عنوان

کلاهبرداری اینترنتی

4401 بازدید | 11 پست

یکی از دوستان با یه شخصی خارج از کشور اشنا شده طرف گفته مستر کادت بساز برات پول بفرستم الان ساخته طرفم گفته برات پول فرستادم ولی اول باید کارمزدش رو بدی حالا شک کرده نکنه طرف کلاهبرداره کسی راجب مستر کارت مجازی چیری بلده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
بیشتر ببینید

خب این چ کاریه سایتای معتبر ایرانی هست ک مستر و ویسا کارت میسازن من اطلاع ندارم ولی میخواید بگید بشون بپرسن از اون سایتا مشاوره انلاین دارن 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
عزیزم از کجا میشه پرسید ادرسشون کجاست

سایتای تهران پیمینت و ایرانیکارت و اینا.... اصن بزنید مستر کارت ویزا کارت میان سایتاش 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
سلام دوستان ایرانیکارت برای خرید محصولات پوستی خارجی معتبره ؟

ایرانیکارت که صرافی ارز دیجیتال و پرداخت بین المللی و ایناست ....اگر منظورت خرید از آمازون و ایناست ...ایرانیکارت معتبره ولی کسی باهاش محصول پوستی نمیخوره از آمازون که ...خیلی چیزهای خاص میصرفه...مثلا نوع خاص کیف پول ارز دیجیتال که توی بازار ایران نیست یا یه محصول خیلی خاص الکترونیکی و .... . کلا محصول دارویی پوستی یا هر چیزی که تاریخ مصرف دارند و مصرفی هستند نباید از آمازون یا کلا خارجی خرید . خود آمازون پر هست از جنس فیک چینی . اینجوری بخری که پس هم نمیتونی بدی... کلا از آمازون و سایت بین المللی چیزی نخرید اعتباری ندارند مگر آشنایی داشته باشید مسافری چیزی بیاره که مغایرت داشت خودش هم بتونه مرجوع کنه . 

ایرانیکارت که صرافی ارز دیجیتال و پرداخت بین المللی و ایناست ....اگر منظورت خرید از آمازون و ایناست ...

با سلام
این سایت 100 دلار از پول من را دزدی کرده و اکانت من را مسدود کرده من اسکرین شات دارم و به عنوان مدرک ازش استفاده میکنم و به پلیس فتا شکایت میکنم و از طریق وکلای خودم کار را به دادگاه میکشانم هرچند که هزینه خیلی بیشتر از 100 دلار میشود اما جلوی کلاهبرداری این شرکت را میگیرم تا از مردم کلاهبرداری نکنند چون پول زحمت کشیده را با حیله بدست میارند