2777
2789
عنوان

زن خانه دار بیکار نیست !

| مشاهده متن کامل بحث + 30850 بازدید | 324 پست
من شاغلم ساعت 6 صبح از خواب بیدار میشم و صبحانه خودم و شوهرم رو درست میکنم ساعت 7:30 از خونه میام ب ...

وا بيكاري ميري سر كار بشين خونه عشق و خال 

هزينه هاتم بگير 

همه خانوم هايي كه اطراف من هيتن و شاغل بودن الان باز نشست شدن و هزار تا بيماري دارن و كل حقوقشونو ميدن براي بيماري چون زمان كار خيلي از خودشون كار كشيدن الان به اين روز افتادن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه با خانمم عقد کردم.خیلی حرفا در مورد هزینه و این چیزا با هم میزنیم ولی همکارام میگن شرایط بعد ...

اگر مرد مهربان باشه و به حرفهاش پایبند بمونه ، زندگی خوب پیش میره. یک زن از همسرش فقط توجه و محبت و حمایت میخواد و اینا واقعا سخت نیست به شرطی که طرف مقابل خودخواه و بی معرفت نباشه

وا بيكاري ميري سر كار بشين خونه عشق و خال  هزينه هاتم بگير  همه خانوم هايي كه اطراف من ه ...

خیلی دلم میخواد بشینم خونه ، همین حالا با 33 سال سن از لحاظ جسمی دیگه داغون داغونم
ولی بشینم خونه روزگارم سخت تر میشه چون شوهرم اصلا برای من هزینه ایی پرداخت نمیکنه
باوجود وضع مالی عالی اما خسیس هست

خیلی دلم میخواد بشینم خونه ، همین حالا با 33 سال سن از لحاظ جسمی دیگه داغون داغونم ولی بشینم خونه رو ...

منم همين شرايط رو داشتم رو جهيزيه كاملم ٢٠ ميليونم پول نقد اوردم سال ٩٣ ،خودم شاغل بودم 

همش خرج شد تو زندگي 

نادوني كردم گفتم پول دارم الان اگه داشتم ميرفتم باهاش كلاس هايي كه دوست داشتم مثل ارايشگري و به يه جايي ميرسيدم پول در مياوردم 

وقتي ازدواج كرديم نزاشت برم سر مار ديگه 

خیلی دلم میخواد بشینم خونه ، همین حالا با 33 سال سن از لحاظ جسمی دیگه داغون داغونم ولی بشینم خونه رو ...

خساست مرد واقعا خیلی سخته تحملش.به نظرم خانم ها یکم باید ا قتصادی باشن و جمع کنن ولی مردا دست و دل باز باشن و بیار.ولی برا یاین چیزاس که ما خانم ها همیشه باید فکرآینده خودمون باشیم 

زن اگه بالاتربن تحصيلات و بهترين حقوق رو داشته باشه نبايد بره سر كار به نظر من و تازه پولشو بده برا ...

جمع کنید مسخره بازیتون رو
نمیفهمید کارتون چه نتیجه ای داره؟من سر این موضوع کارم داره به طلاق میکشه.
چقدر احمقانه فکرمیکنید شماها.زن خانه دارو حقوق که چی
اولش هی گفتید ما خندیدیم هیچی نگفتیم الان دیگه باید زن های پررو شده رو جمع کنیم.فیش دادید دست مردم هی بیفتن تو جون خونه ها؟

حرف اصلیتو بزن بیمه ماهی چقدره مزایا و معایبش چیه

سلام عزیزم من مشاور بیمه در امور بانوان هستم

مبلغ حق بیمه رو خودتون تعیین می کنید.هرکس باتوجه به شرایط اقتصادیی که دارد این مبلغ تعیین می کند و پرداخت می کند .
بیمه بازنشستگی زنان خانه دار هست که بخش سرمایه گذاری و حقوق بازنشستگی دارد. از پایان سال اول تا نود درصد اندوخته میتونید روی بیمه نامه وام بگیرید و پوشش های بیمه ای هم دارد که با توجه به مبلغ حق بیمه تا یک سقفی پوشش میدهد هزینه هارو(پرداخت هزینه های پزشکی حوادث ناشی از خانه داری ، پرداخت هزینه های سرطان های شایع بین بانوان و پرداخت 4برابر سرمایه به بازماندگان در صورت فوت)

برای دریافت اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیرید کارشناسان ما در خدمتتون هستند 41752307

آخه خانمایه شاغل چون کار خونه هم میکنن دیگه خانه دارى رو کسی شغل حساب نمیکنه

توی این طرح خانه داری شغلی هست که حقوق بازنشستگی داره و خانم های خانه دار هم می تونند ازآینده خودشون مطمین باشن

عزیزم میشه توضیح بدی که شرایط پرداختیش چقدره ماهی 50 ؟ یا بیشتر . و اینکه بازنشستگی بعد از چند سال ...

یکی از بسته های حمایتی کمپین زنان خانه دار  بیمه های بازنشستگی زنان خانه دار می باشد که زمان رسیدن به حقوق بازنشستگی را کوتاهتر میکند .برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 41752307تماس بگیرید

عزيزم طلاقت به خاطر اخلاق گندت هست احتمالاً

اتفاقا اخلاقم خیلی هم خوبه ولی خانومم متوجه شده این موضوعات رو از همین حرفا به من می زنه .من دوست داشتم خانمم کارمند باشه ولی وقتی گفت من نمی خوام برم سرکار به حرفش احترام گذاشتم گفتم باشه حالا می گه سر کار که نمیرم تازه خانه دارها بازنشسته هم میشن و حقوق هم می خواد.من می خواستم همراهم باشه نه اینطور طلبکار از من

نسل جدید رو با نسل قدیم مقایسه میکنید؟ درسته قدیم اینکارو میکردند ولی پیشرفته نبودند دلیل بر این نیس ...

توی این کمپین برای فرهنگ سازی شغل خانه داری و حمایت از بازنشستگی خانم ها اسپانسرهامون مثل فیلیمو هدیه تقدیم می کنند.هرکس حمایت کند  کد 24 ساعته دانلود رایگان و 20 درصد تخفیف اشتراک دریافت خواهد کرد

https://bimemahan.com/woman

2810