فکرنمیکنین یهو خیلی متعصبانه بدون هیچ شناختی به کاربرا حمله کردین؟ خب اگرانتقاد یا سوالی هم دارین محترمانه ترهممیتوانید بیان کنین
درمورد این پستتون خیلی از خانما قبل ازدواجشون خصوصا دخترای امروزی حتی یک املت ساده همنپختن من و دو خواهرم اصلا دست به سیاه سفید نمیزدیم نمیگم کار درستی میکردیم نه اتفاقا اشتباه محض بود ولی بهرحال من با شوهرم هیچ فرقی نداشتم جفتتون تو خونه مامان بابامون هیچکاری نمیکردیم اما بعدا که مستقل شدیم کم کم یاد گرفتیم باهم هم یاد گرفتیم خوشبختانه همسر من کار خونه وظیفه مشترکمیدونه نه صرفا زن واقعا هم همینطوره ببینین تو یک خونه هم زن زندگی میکنه هممرد اسمشم هست زندگی مشترک منصفانه نیست همه کارها یکنفر انجام بده ویکنفر همفقط بخوره بخوابه بریزه بپاشه درسته سرکار میره ولی اگرزنشم درس میخونه کار میکنه پس باید باهم کارها انجام بدن وقتی باهم از بیرون میاین درست نیست که مرد بره پای تلویزیون دراز بکشه زنتو اشپزخونه و خونه شروع به تمیزکاری وکازخونه اتجام دادن اشپزیو... بکنه خب میتونن باهم انجام بدن واستراحت هم بکنن
یا برای خانمی که خانه داره هم همینطور بهرحال یکروزایی خانم خسته میشه همونطور که مرد هم خسته میشه واستراحت میکنه یا مرخصی میگیره بازنشست میشه مریض میشه
خانم هم یکروزایی خدایی نیاز به استراحت داره مریض میشه خسته میشه بی حوصله میشه
دیگه یکلیوان اب یا چایی خود مرد برای خودش تهییه ببینه جای دوری نمیره
یکروز تعطیل یکم کمک کنه جای دوری نمیره
لباسای خودشو بندازه تو ماشین یا اتو کنه
یا حداقل از بیرون میاد مرتب بذارشون سرجاش
تازه بچه باشه که هیچی زن دوسه برابر خسته میشه من پیشنهاد میکنم یک هفته کارخونه شما انجام بدین مطمعنا نظرتون نسبت به سختی کارخونه تغییر خواهد کرد