2777
2789

دوستای عزیز کسی میدونی که بهترین مارک پاک کننده چربی واسه کابینت و هود چیه خونه عوض کردیم خونه جدید آشپزخونش وحشتناکه ینی انگار یه سری غارنشین اونجا زندگی کردن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااای نگو‌که من درکت میکنم ما واسه اینکه خونه هامونو بفروشیم مستاجرا ک رفتن رفتم تمیز کنم ببینم چ وضعیتی حالم بهم خرد بخدا دو‌ساعت گریه میکردم اما دامستوس و سیف عالیه ‌و‌لوله باز کن صاف واسه چربی ها معجزه میکنه 

وااای نگو‌که من درکت میکنم ما واسه اینکه خونه هامونو بفروشیم مستاجرا ک رفتن رفتم تمیز کنم ببینم چ وض ...

وای من دلم خونه بخدا تعریف از خود نباشه ولی خونه قبلیم از تمیزی برق میزد ولی این خونه تا دلت بخواد شیک و خوشگله ولی چندش کثیف اصلا نمیدونم آدمیزاد زندگی کرده یا چی تصور کن هودش انقد چربه دکمه هاش لمسیه باید بزور فشارشون بدی

وای من دلم خونه بخدا تعریف از خود نباشه ولی خونه قبلیم از تمیزی برق میزد ولی این خونه تا دلت بخواد ش ...

آی گفتی من باردارم از عید تا حالا هودمو نتونستم تمیز کنم پر روغنه میرم تو آشپزخونه بغض گلومو میگیره😓😓

دامستوس بیشتر بدرد سرویس بهداشتی میخوره

دامستوس چندمنظوره عزیزم

نه اونی که واس توالته😂

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊