2777
2789

درباره ای وی اف؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به یکی از دوستام گفتن باید آی وی اف بشی وضعیت مالیشون هم خوب نیست  مدام تو فکرشم دلم میخاد کمک ...

سلام دوستان اگه کسی اشنایی دارین که بچه دارنمیشه طبق دستورمقام معظم رهبری هزینه آی وی اف براش میپردازن ومیتونه رایگان اقدام کنه تهران خیابون تختی جنوبی کوچه ی ستادفرماندهی نیروی انتظامی.بهداشت مرکزی وقسمت بهداشت خانواده پیش خانم شریف پور فرم پرمیکنه لطفا در تمام گروه ها اطلاع رسانی کنید شاید یکی نیاز داشته باشه

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂

عزیزم بره مراکز دولتی ای وی اف کنه یکم شلوغی و و صف نشستن داره ولی اگه بیمه داشته باشه بهش خیلی تخفیف میدن

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

من خودم مشکل ناباروری دارم اما با قرص و دارو درمان میشه ولی دوستم چند سال زودتر از من ازدواج کرده خیلی هم دوسش دارم

دلم میخاد اون زودتر از من باردار بشه

الهی به امید خودت نه بنده های بی خودت

بستگی داره ولی بدون دارو و سونو و هزینه ویزیت حدودا ۵ ملیون ااونام تقریبا ۵ ملیون میشه شایدم بیشتر مثلا ۷ ملیون.حدودا ده تا دوازده ملیون لازمه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
من خودم مشکل ناباروری دارم اما با قرص و دارو درمان میشه ولی دوستم چند سال زودتر از من ازدواج کرده خی ...

شاید چون بارداری اولشه مجانی باشه.یه چیزایی شنیدم .بره این مراکز بگه ندارم راهنماییش میکنن.

بستگی داره ولی بدون دارو و سونو و هزینه ویزیت حدودا ۵ ملیون ااونام تقریبا ۵ ملیون میشه شایدم بیشتر م ...

به من گفتن چیزی حدود ۱۵ میلیون  

اونقدرا ندارم ولی دلم میخاد ی چیزی کمکش کنم

الهی به امید خودت نه بنده های بی خودت
به من گفتن چیزی حدود ۱۵ میلیون   اونقدرا ندارم ولی دلم میخاد ی چیزی کمکش کنم

این قیمت رویانه که نیمه خصوصیه .بعضی بیمارستانها مثل ارش که کاملا دولتیه کمتر میگیرن.بیمه داره؟

2810