2777
2789
عنوان

بخاطر دوس دخترش زد تو دهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4039 بازدید | 138 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم با شوهرت سرد برخورد کن . فردا وقت آرایشگاه بذار برو یه تغییری بده و کماکان باهاش سرد باش ولی نه جیغ بزن و نه عصبانی باش . فقط تا میتونی سرد باش و زیبا و دست نیافتنی 

به ذهن من این رسید

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
2805
😔دنیا پر از ادم هایی ست ک شب روی یک تخت میخوابند اما خیالشان پیش دیگریست اگ همه ب عشقشون میرسیدن ا ...

آفرین حرفت خیلی درسته.

مقصر اصلی اونایی هستن که نذاشتن اینا که عاشق بودن به هم برسن و ا اون بدتر زنش دادن. 

دیگه وقتی با وجود اون چیزایی که تو دوران عقد ازش دیدی باز ادامه دادی بایدم منتظر بدتر از ایناش باشی!!

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
آفرین حرفت خیلی درسته. مقصر اصلی اونایی هستن که نذاشتن اینا که عاشق بودن به هم برسن و ا اون بدتر زن ...

بله خیلی اوقات خانواده ها مقصرن و زندگی بچه شون با ندونم کاری خراب میکنن

اگ نمیفهمی حرفمو ریپلی،نکن فقط حوصلت نی
هه اون ک اصلا نگاه نمیکنه منو😔😔😔

هیچ مردی در برابر زیبایی و تنوع نمیتونه مقاومت کنه . امتحان کن .

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
2810