2777
2789
عنوان

راهنمایی خیلی مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 33 پست

بزار میاد محل کارت،نیومدم به جهنم،خودتو سفت بگیر،میخواد ببینه دیگه،مادرت حرف قشنگی زده،دفعه دومم بیاد خودتون با خانوادش،اصلا پرنده واسه رفاقت،این مجازیا سادیسم س ک س دارن فقط،دنبال ازدواجم نیستن،خیالت راحت،اکرم پا بدی واسه رفاقت،بهت میگه معلوم نیست حالا با چند نفر مجازی مراوده داشته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چندباری رفتم 😁😁با دوستم دوتایی رفتم...پیش اونا ازمن خواستگاری کرد...ولی جوابش کردم

🙁 من میترسم تا حالا نشده برم 

کلن تا ۲۰ سالگیمم با مادرم همه جا میرفتم 🤣🤣 

الان چند ساله آزادم اما بازم 😕 میترسم 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
به نظرتون بهش چی بگم میخام زودتر ببینمشو نتیجه مشخص شه اما اون همش درگیره کاره چی بگم به نظرتون ؟ ...

نزنه،مگه قحطی اومده،هر موقع گفت،بگو بیا محل کارم،من سرم شلوغه،چهارچوب خانوادمم اینه،نمیتونی به سلامت

عکسم نفرستاده برات؟یاتوپروفایلشم نداره ببینیش؟

چرا بابا همو دیدیمم از روی عکس پسندیدیمم

اماا حضوری باید یه جلسه صحبت کنیم دیگه؟؟

قبل اینکه بیاد خونمون

🙁 من میترسم تا حالا نشده برم  کلن تا ۲۰ سالگیمم با مادرم همه جا میرفتم 🤣🤣  الان چند س ...

والا من اصلا ازدواجیم نبودما...اما کرم داشتم که پسر سرکار بزارم😂😂نمیدونم چرا

یبار یکیشون معلم بود...گفت میام ترمینال ببینمت...منم دانشجو بودم داشتم میرفتم شهرستان دانشگاه...

وای خدایا این اومد😖😖یه پسره چاق و قد کوتاه...خدایا این چه غلطی بود کردم 😂😂بعدش یه دعوای الکی درست کردم باهاش کات کردم...

من بودم دیگه همونجا که گفت تو بیا تمومش میکردم . شعور نداره این ادم 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

واي دقيقا منم تو همين شرايطم با اين تفاوت ك تو يه شهريم ما 

و اينكه الان دارم ميرم سر قرار و دارم جررررر ميخورم از استرس 

البنه خانواده در جريانه 

حتي پدر

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️
2810