2777
2789
عنوان

دخترم زانو درد شدید داره

| مشاهده متن کامل بحث + 5828 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هروقت زانو درد میشدیم مادربزرگم میگفت داری قد میکشی

ببخشین اینو میگم من 12 سالم که بود چند سال درد زانو و پا کشیدم بزرگترای احمقه من هی میگفتن مال سن رشدشه دکترم که میبردنم از همون زانوم عکس برمیداشت نمیکرد بالاتر عکس برداره آخرش مشخص شد بخاطر یه زمین خوردن تو مدرسه ,مفصل رانم از جا در رفته بوده و چون بعد از سه سال فهمیدن کج جوش خورده بود مجبور شدند دوباره ران پامو بشکنند و جوش بدن الان هنوز که هنوزه نمیتونم بدوم 

دکترا فکر میکردن راشیتیسمه که یه پام یکمی کج وامیسته شعورشون نمیکشید از ران و لگن چک کنن چرا یهویی پام متورم و کج وامیسته و درد داره . حتی یبارم یکیشون از ستون فقراتم عکس گرفت گفت باید کمرش عمل بشه !خدا رو شکر که عمل نکردیم و  آخرش بعد سه سال از لگن خاصره و ران پام یکی عکس نوشت و فهمیدن

تازه اونم یه شکسته بند که بعد سه سال بردنم نشونم دادنش گفت رون پاش از جای لگنش در رفته رفتیم دکتر گفتیم اون چک کرد دید بعله..یعنی شکسته بند بیشتر حالیش میشد سه سال درد و عذاب کشیدم سه سال نمیتونستم با بچه ها بازی کنم همش تو مدرسه زنگای تفریح منزوی یه گوشه وایستادم چون نمیتونستم با بچه ها بدوم و بازی کنم .و.... ...بخاطر عدم ورزش چاق شدم سه سال برگه معافیت از ورزشهای سنگین میگرفتم ....تحقیر میشدم و مریض شدم

مشکل و گرفتاری و بیماریهایی دارم که توان درمان و رفعشونو به چندین دلیل ندارم خواهش میکنم به نیت حل مشکلاتم حمد و صلوات بفرستین

شاید تاندونش کشیده شده شاید خدای نکرده مینیسک زانو پاره شده.کوتاهی نکن ببرش ارتوپد بعدا نمیبخشدت

مشکل و گرفتاری و بیماریهایی دارم که توان درمان و رفعشونو به چندین دلیل ندارم خواهش میکنم به نیت حل مشکلاتم حمد و صلوات بفرستین