دختر_چشم_آبى مدیر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 10764 عنوان راهي ديگر براي تشخيص جنسيت لطفا فقط مامانايي كه دو تا بچه دارن بيان 🌹 | مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 114 پست من جايي خوندم كه مامانايي كه سر بچه اول لرز شير دارن طبعشون عوض ميشه و بچه دوم جنسيتش متفاوت از بچه اول ميشه ميخواستم بدونم تا چه حد اين نظريه درسته لطفا يكي از گزينه ها رو انتخاب كنيد مرسي 😍 تعداد رای : 8 نظرسنجی آيا بعد از زايمان اول لرز شير داشتيد؟؟اگر داشتيد جنسيت بچه دومتون چيه؟؟ لرز شير داشتم دو بچه همجنس دارم 2 25% لرز شير داشتم دو بچه با جنسيت متفاوت دارم 1 12% لرز شير نداشتم دو بچه همجنس دارم 0 0% لرز شير نداشتم دو بچه با جنسيت متفاوت دارم 5 62% I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍 1398/03/31 | 20:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_پسرام عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 284 آخي چه هيجان انگيز 😍 انشالله جنسيت دلخواهت باشه گلم دختر خيلي شيرينه خيلي من روزي هزار بار ... انشاالله❤خدا برات حفظش کنه😍امیدوارم خدابه منم یه دختر بده🙏
sadaf1996 عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1299 من کلا بعد زایمان لرز داشتم تا برم بخش من لرز نداشتم اماخیلیارودیدم شدیدلرز داشتن
دختر_چشم_آبى مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 10764 انشاالله❤خدا برات حفظش کنه😍امیدوارم خدابه منم یه دختر بده🙏 ممنون عزيزم همچنين🌹انشالله عزيزم فردا بيا خبرشو بده 😍 I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
مامان_پسرام عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 284 ممنون عزيزم همچنين🌹انشالله عزيزم فردا بيا خبرشو بده 😍 حتما😊
maman_shivaa عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 397 عزيزمم انشالله كه سونو اشتباه گفته باشه 😔 منم عين خودت يه دختر دارم واسه دومي نزديك چهار ماه رژيم ... چند هفتته؟
maman_shivaa عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 397 آخي عزيزم گريه چراا؟؟ اين چيزيه كه خدا ميده و دست كسي نيست ميدونم خودمم كلي ناراحت ميشم اگه ز ... عزيزم ميشع درخواست دوستيمو قبول کنی عکس سونومو بذارم جنسيتو تشخيص بدی؟12هفته ان تی رفتم
دختر_چشم_آبى مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 10764 چند هفتته؟ ١٢ هفته گلم I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
دختر_چشم_آبى مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 10764 عزيزم ميشع درخواست دوستيمو قبول کنی عکس سونومو بذارم جنسيتو تشخيص بدی؟12هفته ان تی رفتم باشه گلم فقط تو خصوصي نميتوني عكس بذاري همينجا بذار ١٢ هفته به بالا بايد باشه عكست I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 84367 عزيزم من اوايل نداشتم ولي انقد دادم بخوره مك بزنه كه شيرم اومد و خدا رو شكر خيلي زياد شد آخه پسرم نگرفت بزور میخورد هرچی شیر افزا خوردم فایده نداشت خودشناسی DNA plus
مامان_پسرام عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 284 ممنون عزيزم همچنين🌹انشالله عزيزم فردا بيا خبرشو بده 😍 رفتم سونو اومدم این یکی هم پسره
دختر_چشم_آبى مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 10764 رفتم سونو اومدم این یکی هم پسره عزيزم تبريك ميگم خدا حفظش كنه ميدونم دوس داشتي دختر باشه ولي مصلحت خدا اين بوده كه پسر باشه 🌹🌹راستي گرم مزاجي يا اقدامت تو يه روز خاصيه كه پسر ميشه؟؟يا نه همينطوري ميشه؟؟ I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
دختر_چشم_آبى مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 10764 عزيزم اصلا هيچي معلوم ميست هيچي 😁مال چند هفته است؟؟ I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
مامان_پسرام عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 284 عزيزم تبريك ميگم خدا حفظش كنه ميدونم دوس داشتي دختر باشه ولي مصلحت خدا اين بوده كه پسر باشه 🌹🌹 را ... ممنون.نمیخوام ناشکری کنم ولی کلی ناراحتم و حالم خرابهقبلا گرم مزاج بودم الان برعکسم.نمیدونم ناخواسته بود اصلا فکرشم نمیکردم باردار باشم