2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 24 پست

من زیاد دوست ندارم به نظرم مبین قشنگ تره

شکر خدا که نام علی در اذان ماست ما شیعه ایم و عشق علی هم از آن ماست★ذکر علی عبادت مختص شیعه است این اسم اعظم است که ورد زبان ماست★با هر نفس علی شده ذکر لبم مدام این "یاعلی" همیشه رفیق لبان ماست★از "یاعلی" زبان و دهان خسته کی شود؟ اصلا زبان برای همین در دهان ماست★دنیا و آخرت به خدا نیست جز علی بغض علی جهنم و حبش جنان ماست★ما را گمان کنم ز علی آفریده اند عشقش سرشته در گل ما، بند جان ماست★ما شیعه زاده ایم، خدا را هزار شکر این شیعه زادگی شرف خاندان ماست★ما عاشق علی شده ایم و بدون شک این هم ز پاکدامنی مادران ماست★ما را چکار غیر علی را؟ فقط علی آری علی علی به خدا آب و نان ماست★پیرم که سایه اش همه دم مستدام گفت عشق علی همیشه و هر جا نشان ماست ❤❤❤فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سوتفاهم نشه، مُعین یک کلمه عربی هست به نام یاریگر که خودتون فرمودید، ولی اونی که در فارسی هست و معنای آشکار و روشن میده مُعَیَّن هست! (متضاد نامعیّن)

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
عزیزم سوتفاهم نشه، مُعین یک کلمه عربی هست به نام یاریگر که خودتون فرمودید، ولی اونی که در فارسی هست ...

نمیدونم اما جای معتبری خودم نوشته بود moein. آشکار 😉

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
نمیدونم اما جای معتبری خودم نوشته بود moein. آشکار 😉

نمیدونم عزیزم... ولی من که دانشجوی ترم آخر دکترای ادبیات فارسی هستم این معنی رو نشنیدم، ضمن اینکه الان محض اطمینان فرهنگ معین و دهخدا رو هم چک کردم! دیگه جایی معتبرتر سراغ ندارم، شاید هم شما درست بفرمایید

اسم یه طایفه بود،گفتم شاید معنی داشته باشه اما ب در بسته خوردم

جستجو کردم، اسم خاص یکی از طوایف لر هست، اسامی خاص الزاما معنادار نیستند و در گذر زمان براساس ویژگیهای خاص اون نام گذاشته میشده و بعضا تغییرات آوایی و هجایی هم پیدا میکرده، درواقع وجه تسمیه دارن، وجه تسمیه این طایفه هم اینطور نوشتن:

دوزقه تنگه ای صعب العبور است در دامنه ی شمالی کوه ائیر در دهستان مازو که به جهت ناهمواریهای جغرافیایی و سختی و دشواریهای طبیعی به این نام شهرت پیدا کرده است.
این طایفه به سه شعبه ی(مهدی،ترکارانی و طالب)
شعبه ی مهدی عبارت است از تیره ی(لالی و عالی(بلی) ) که به روایتی تبار ایشان به پاپادیندار می رسد. هرچند که عده ای مهدی را از ایل بهداروند بختیاری که پانصدسال پیش به این منطقه مهاجرت کرده می دانند.