2777
2789
عنوان

چرا شوهرم به من خیانت کرد ؟.؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 37 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

مگه ما باخانواده شما اشنایی داریم

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ذات خیانت اینه اونی ک خیانت دیده همیشه بیشترین اسیبو خودش ب خودش میزنه با پرسیدن اینکه چرا خیانت کرد مگه چی کم گذاشتم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

اندام وچهره م میگن از اون سره .

اون بامن بداخلاقه کلا عصبی مزاجه ،من باش خوبم صمیمی وبا محبت .

همیشه نیاز جنسیش براورده می کردم ،و گرمم

میگه ایراد من نامرتب بودنه .

ولی خب دلیل نمیشه ،..مگه اون زن میاد براش مرتب می کنه .

حس میکنم بهونه مبگیره .

میدونی نمیدونم چرابااین سوالت یادیه تیپ خاصی ازسوالا افتادم!!!!!! مثه اینکه جراپشه هاشبابیدارن!!!!!!!!!! اخه قربونت برم میدونم میخوای دردل کنی امااگه راهکارمیخوای این سوال خیلی خیلی گنگه.....

میکن وقتی خدا میخواد کسی رو اذیت کنه و تقاص ازش بگیره عقلش رو ازش میگیره....

از طرفی همسرتون بیماره که با ونود یا رابطه وارد رابطه جدیدی شده...

سخته و تا اخر عمر نمیشه فراموشش کرد

بعدا شوهرت عذاب وجدان میگیره ولی سودی نداره

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

اگر کسی ب هر دلیلی  از زندگی ش ناراضی 

میتونه  طلاق بگیره یا طلاق بده

بعد بره  سراغ  کارهای دیگه ش

ولی حق خیانت نداره 

کاش اینو  قبل از ازدواج  ب همه تفهیم کنن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خیانت اصلااااا بنظرم ربطی به خوب یا بد بودن طرف نداره 

یه اقاهه بود زنش انقددددر خوشکل و همه چی تموم بود که همه میگفتن حیف این دختره ولی مدام اقاهه به زنش خیانت میکرد 

بعضی مردا دست خودشون نیس تنوع طلبن 

ماه من است او H
2810