2777
2789
عنوان

ببینیددختربیشعورخواهرشوهرم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 29 پست
چه فایده اصلن نبایدبلندمیشدم برم سلام کنم 

بعد میرفتن نیگفتن زن داداش فلانی سلام نکردبهش لابد باهم مشکل دارن

از تو چیزی کم نشد 😃ولی اون بی ادبیش ثابت شد

دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ  قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥
خواهرشوهرم منظورمه ببخشید

دقیقاً ختم کی بود؟ متوفی یکی از خواهرهای شوهرتون بوده؟ 

اگر درست متوجه شدم، پس نمیشه خیلی انتظار داشت که به پای شما بلند بشن. چون صاحب عزا هستن و توی یه حال و هوای دیگه هستن.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داغون شدم ازاعصاب خوردی .بیشتربخودم میگم حالامجبوربودی بری سلام کنی😒

منم با این ادمای بی ادب خیلی سروکار داشتم تو قوم و خویش شوهر, بعد از اون دیگه کلم و گل بادمجون هم حسابشون نکردم, اصلا دیواااار شدن برام😂😊

دقیقاً ختم کی بود؟ متوفی یکی از خواهرهای شوهرتون بوده؟  اگر درست متوجه شدم، پس نمیشه خیلی انتظ ...

نه مرایم هفت خاله شوهرم .یه هفته میگزره ازختم براهمه بلندمیشه فقط برامن ایطوری کرد😒😞

2803

برات درس عبرت بشه از این به بعد از دور براش سر تکون بده. بعدم حالا رفتی جلو سلام کردی، دیدی اون بی شعور بلند نشد چرا خم شدی؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
منم با این ادمای بی ادب خیلی سروکار داشتم تو قوم و خویش شوهر, بعد از اون دیگه کلم و گل بادمجون هم حس ...

منم حالابایداینطوربشم .خیلی نفهم بودجلوجمعیت کوچیک شدم

نه مرایم هفت خاله شوهرم .یه هفته میگزره ازختم براهمه بلندمیشه فقط برامن ایطوری کرد😒😞

پس احترامتونو اونطور که باید نگه نداشته. ولش کن. اهمیت نده. ذهن خودتو به خاطر این چیزا درگیر و ناراحت نکن. تو باید خوب میبودی که بودی. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
منم حالابایداینطوربشم .خیلی نفهم بودجلوجمعیت کوچیک شدم

من انقد از این اتفاقا بدم میاد. واسه همین تو معاشرت ها منتظرم طرف مقابل شروع کننده دست دادن و احوالپرسی و اینا باشه..چون از این بی ادبی ها دیدم و متاسف شدم😑

2804

خب اگه برا همه بلند شده 

برا شما هم باید پا میشد 

اما خب دیدم طرف میره سلام میکنه 

چون مجلس هست 

اونی که رفته سلام کنه ... یا خم میشه یا اینکه میشینه جلوی طرف 

و اروم سلام علیک مسکنند

چون بخوان پاشن و بشینن مجلس بهم میخوره هم همه میشه

یا ابالفضل العباس علمدار 
2805
من انقد از این اتفاقا بدم میاد. واسه همین تو معاشرت ها منتظرم طرف مقابل شروع کننده دست دادن و احوالپ ...

خوب میکنی.من ک متنفرم ازاین واقعن براخودم تاسف میخورم😞

خوب میکنی.من ک متنفرم ازاین واقعن براخودم تاسف میخورم😞

نه, چراوتاسف؟   تو کار درست رو برای ادم نادرست کردی. از این ببعد رفتارتو مطابق رفتارش کن. دورا دور و سر سنگین. اونان ک انتخاب می کنن چطور باهشون باید رفتار کرد. با یکی گرم و صمیمی.. با یکی سرد و خشک😊

2801