2777
2789
عنوان

اتروفی مغز.

| مشاهده متن کامل بحث + 12193 بازدید | 190 پست
والا دختر منم داغونم کرده با این دل درداش و رفلکس نمیدونم کی تموم میشه.راه می‌ره ولی به صورت قیچی هم ...

عزیزم خداروشکر ‌. نگران راه رفتنش نباش . باهاش کار کن درست میشه. کم کم تعادلش اوکی میشه ‌‌. دوباره دور سر دخترتو بگیر . برا من چن ماهه رو ۳۹ مونده . سی تی اسکن جدید گرفتم رسوبات کلسیم تو مغز داره . متاسفانه بیماری خیلی بدیه و هیچ درمانی تو کل دنیا هم نداره. 

والا دختر منم داغونم کرده با این دل درداش و رفلکس نمیدونم کی تموم میشه.راه می‌ره ولی به صورت قیچی هم ...

سلام عزیزم ممنونم که جواب دادین. الهی که دخترت به زودی راه بیفته و ببینی پسرم دور سرش بدو تولد ۳۷/۵بود الان ده ماهشه شده ۴۵نمیدونم خوبه یا نه

راستش دکتر ناامیدم کرده میگه کاردرمانی واسش فایده نداره

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترت خوب شد امروز به منم گفت آتروفی فرونتال داره خیلی نگرانم

سلام عزیزم والا نه.مغز چیزی نیست که با دارو اینا درست بشه. هنوزم اذیت می‌کنه و پیشرفتش خیلی آهسته هست. هنوز تعقیب دیداری نداره هنوز نمیتونه کامل بشینه یا راه بره.در حد چندتا قدم اونم با کمک.فقط بچتون کاردرمانی ببرین و سر وقت هم ذهن درمانی. البته به میزان شدت آتروفی هم بستگی داره نباید مقایسه کنین.

سلام عزیزم والا نه.مغز چیزی نیست که با دارو اینا درست بشه. هنوزم اذیت می‌کنه و پیشرفتش خیلی آهسته هس ...

من بردم ام آر آی گف مشکلی نداره انشالله که بچتون هرچه زودتر خوب بشه و زیر سایه پدرمادر بزرگ بشه

الان ١٧ سالشه گفتم ک اتروفی مخچه داره ازمایش ااشو تا المان و امریکا فرستادن حتی پرفسورای اونجا دیدن ...

سلام خوبی عزیزم میشه بگی چطور ازمایشاشو اونجا فرستادن اخه بچه من ی باز میگن کیست داره ی بار اب دور سرش یا لاغری مغز هرکی ی چیزی میگن تورخدا جواب بد۶

سلام خواهری انشاالله که دلت شاد باشه کلی خبر خوب داشته باشی. یه سوال داشتم ملاج سر قند عسل شما باز ه ...

سلام عزیزم رفتین چیشد ؟

پسر من هفت ماهشه ملاجش یه کوچولو بازع دکتر گفت نیاز به عمل نداره مغرش رشد نداره فعلا رشد کرد خودش باز میشه میترسم بسته بشه 🥲

پسر من 8 ماهشه اتروفی خفیف داره تشنج مخفی داره و حرکتاش عقبه اصلا توجهش خیلی کمه به موقع هم دنیا اوم ...

سلام عزیزم پسر من نزدیک به ۹ ماهش هست هنوز نمیتونه بشینه کف پاش رو زمین نمیزاره ام ار ای مغز دادیم نوشته آتروفی آزمایش ژنتیک دادیم جوابش طول میکشه بیاد، پسر شما تو چه وضعیتیه کاردرمانی بردین ؟ چطوری متوجه شدن آتروفی خفیف یا کدوم قسمتش هست؟

پسر من 8 ماهشه اتروفی خفیف داره تشنج مخفی داره و حرکتاش عقبه اصلا توجهش خیلی کمه به موقع هم دنیا اوم ...

سلام پسر منم همینطوره..میشه بگید الان پسرتون چه وضعیتیه چه پیشرفتی کرده یا مشکلش چیه، خواهش میکنم 

سلام عزیزم رفتین چیشد ؟پسر من هفت ماهشه ملاجش یه کوچولو بازع دکتر گفت نیاز به عمل نداره مغرش رشد ندا ...

سلام تشکر

عملش نکردن گفتن که جمجمه سالم عمل نمی‌کنیم هر موقع مغزش رشد کرد فشار به مغزش اومد عمل میکنیم 

ملاج سر بچه من بسته شد دیگه الان فقط برای زیبایی مگه عملش کنن