2777
2789
عنوان

اتروفی مغز.

| مشاهده متن کامل بحث + 12194 بازدید | 190 پست
بوشهر دکتر هومان سلیمی پور  چهارماه و نیم دور سرش هم ۳۵.فردا می‌خوام برم بهداشت دوباره متر کنه ...

عزیز دلم . اصلا نگران نباش . بخدا خدا برات معجزه کرده ،۶۰درصد مغز چیز کمی نیس.خدا خواسته این بچه مشکلی نداشته باشه ، مطمئن باش هواشو داره . قربون دل پاکت تو هم بچه منو دعا کن ‌‌انشالله خبرا خوب ب هم بدیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم . اصلا نگران نباش . بخدا خدا برات معجزه کرده ،۶۰درصد مغز چیز کمی نیس.خدا خواسته این بچه مشک ...

خدا ازتون بشنوه 😞😞😞🙏🙏🙏

خیلی دعاتون میکنم شما بهم لطف دارید❤️❤️❤️

انشاالله فردا با دعای شما و رحمت خدا صبح بهتون بگم رشد کرده 

عزیز دلم . اصلا نگران نباش . بخدا خدا برات معجزه کرده ،۶۰درصد مغز چیز کمی نیس.خدا خواسته این بچه مشک ...

راستی خواهری اصلا نگران نباش دکترا همشون بهم گفتن کند پیش میرن اما رشد میکنن فقط آموزش بهشون باید بدیم

سلام خواهری دور سر بچم رشد کرده بود اونم نیم سانت 😅🥳

انشاالله شما هم خبرهای خوب بیارین❤️

سلام خواهری دور سر بچم رشد کرده بود اونم نیم سانت 😅🥳 انشاالله شما هم خبرهای خوب بیارین❤️

یعنی  یه روز میرسه بچه های ما هم حرف بزنن راه برن و ضریب هوشی  خوبی داشته  باشن.دیروز رفتم  خونه یه فامیلی  بچم  دید  گفت چقدر سرش کوچیکه  چرا هیج کاري  نمیکنه  گفتم‌  بچم خيلی  خيلی  شيرازي  شده  حوصله  نداره  راه بره

سلام خواهری دور سر بچم رشد کرده بود اونم نیم سانت 😅🥳 انشاالله شما هم خبرهای خوب بیارین❤️

عزیز دلم خداروشکر😍😍 . برا من ک هنو دور سرش رشد نکرده . ولی جواب متابولیک اومد نرمال بود مشکلی نداشت خداروشکر . و دکتر ازمایش دیگ نوشت ،ازمایش کبد و عضله و عفونت مغزی تو شکم . اینم امروز دادم س روز دیگ جوابش میاد ک ببرم پیش دکتر

یعنی  یه روز میرسه بچه های ما هم حرف بزنن راه برن و ضریب هوشی  خوبی داشته  باشن.دیروز ...

اخ .. همینو بگو .. منم همش با خودم میگم بچه منم میشه سینه خیز بره چهاردست و پا بعدشم راه بره .. خدایا چ حس خوبی داره ... کاش خدا ما رو از اینا محروم نکنه... انشالله بچه هامون خوب شن هم از نظر تکاملی،ذهنی ..

راستی خواهری اصلا نگران نباش دکترا همشون بهم گفتن کند پیش میرن اما رشد میکنن فقط آموزش بهشون باید بد ...

من ک دکترا سرد حرف میزنن امید نمیدن ‌‌. میگن ژنتیک هم تو مرحله ها بعد باید بدی 

احتمالش هس از ژنتیک باشه ... هووووف خستم بخدا .. فقط معجزه میتونه حالمو خوب کنه ..  

یعنی  یه روز میرسه بچه های ما هم حرف بزنن راه برن و ضریب هوشی  خوبی داشته  باشن.دیروز ...

انشاالله علم اونقدر پیشرفت کنه که کمک کنه.قبلا هم سرماخوردگی هم دور از جونتون باعث فوت میشد.فقط امید باید داشته باشیم و توکل به خدا.حرف مردم واقعا عصبی می‌کنه آدمو حق داری

عزیز دلم خداروشکر😍😍 . برا من ک هنو دور سرش رشد نکرده . ولی جواب متابولیک اومد نرمال بود مشکلی نداش ...

انشاالله همه آزمایشات سالم هست.خواهری من هرشب هفتاد مرتبه سوره حمد میخونم.در موردش تحقیق کن برای شفای بیمار خیلی مجربه🙏

من ک دکترا سرد حرف میزنن امید نمیدن ‌‌. میگن ژنتیک هم تو مرحله ها بعد باید بدی  احتمالش هس از ...

خواهری من هرشب هفتاد مرتبه سوره حمد میخونم برای شفای بیمار خیلی خوبه.حتما در موردش تحقیق کن

زیاد هم به حرف دکترا گوش نکن بار اولی بهم گفتن بچم میمیره و دچار آسفیکسی شدید شده حتی پست گذاشتم ببینم کسی مثل من بوده یا نه!!!!بار آخری دکتر گفت تو شکمش لوله بندازم تا شیر بخوره دیرتر بیمیره!!!ببین چقدر حالم خراب شد.الان شیر خوردنش خیلی بهتر شده و خداروشکر میکنم اون لحظه دلم طاقت اورد و نذاشتم 

خواهری من هرشب هفتاد مرتبه سوره حمد میخونم برای شفای بیمار خیلی خوبه.حتما در موردش تحقیق کن زیاد هم ...

وای خدا ... تصورشم برام سخت بود .. چی ها کشیدی ... قربون صبروطاقتت ‌.. خداروشکر ک بهتر شده . انشالله کامل خوب میشه . 

خدایا هیچ مادری رو با بچش امتحان نکن..😔