2777
2789
عنوان

مراسم سپند ،‌ پرنده کوچک مهاجرمون ( امروز )

| مشاهده متن کامل بحث + 22458 بازدید | 110 پست
ماندانای عزیزم من اول به خدای خودم تبریک میگم که مخلوقی همچون تو رو افرید افرین به صبر بردباری هرکسی نمیتواند این گونه در برابر حکمت خداوند سر تعظیم فرود اورد افرین برتو تبریک به خاطر سر بلند بودنت در این امتحان بزرگ الهی از صمیم قلب میبوسمت . سپند نازنینم از بس گل بود زودتر دست باغبان برگشت امیدوارم به زودی جای زیبایش سبز شود نازنینم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم واقعا نمی دونم چطوری باید این همه لطف و محبت شما نازنین هایی که اکثرتون رو تاحالا ندیدمتون رو جبران کنم...
شما دوستای عزیزم اینقدر توی این مدت به ما لطف داشتین و ما رو شرمنده ی محبتاتون کردین که فکر کنم تا سالهای سال هم اگه بخوام جبرانش کنم نتونم...
دوستای عزیزم شماها واقعا به من و همسرم ثابت کردین که عشق همچنان در این دنیا جریان داره...
حتی با یه پیام ...
حتی با یه نوشته...
حتی با یه اس ام اس خالی...
حتی با یه سبد گل در مراسم یادبود پسرم...

واقعا زبونم قاصره از گفتن این همه محبتی که تو این مدت بهمون داشتین... چه دوستایی که تو بیمارستان اومدن دیدن پسر آسمونی مون و چه اونهایی که با تماس و اس ام اس و پیام و نوشته هاشون منو شرمنده کردن و چه دوستای عزیزی که تو مراسم یادبود گلمون شرکت کردن...

اینو بدونین که این همه آرامشی که الان ما داریم از همین عشق خدای مهربونه که در وجود تک تک شماها به ودیعه گذاشته و شما دارین اونو خالصانه نثار من و همسرم و گلمون می کنین...

ازتون خواهش میکنم که شما هم گریه نکنین و به جاش شکرگزار نعمت های خدا باشین و برای اطرافیانتون از خدای مهربون بهرتین ها رو بخواین...

من خیالم راحته ... راحت راحت... چون میدونم خدایی دارم که هیچ وقت تنهام نمیزاره...
خدایی دارم که شما فرشته ها رو همیشه باهام همراه میکنه...
خدایی دارم که تو سخت ترین لحظات هم منو یادشه و شماها رو واسطه میکنه تا منو آروم کنین...
خدایی دارم که خیلی مهربون و بزرگه...
خدایی دارم که در تک تک شما ها دارم عشقش رو میبینم...
از صمیم قلبم برای همتون آرزوی سلامتی و شادی مستدام دارم و فقط میتونم بگم خدایا ممنونم ازت...
ماندانا جون قربون دلت .............چقدر روحت بزرگه ،نوشته هات نشاندهنده پاک بودن دلتون هستند.....

اینقدر کلامت زیبا و شیواست که اشکهام مجالم نمیدهند.......

غبطه میخورم به این صبرو درکت و امیدوارم بتونم شما دوست عزیزم رو به عنوان الگو در زندگی قرار بدم.

برای شما و همسر گرامیتان بهترینها رو از خدای مهربان خواستارم.....
ماندانای عزیزم
با خوندن نوشته هات آتیش می گیرم
و نمی تونم گریه نکنم
خدا سپندت را خوب حفظ می کنه
خیلی بزرگی و صبور. در بین انسانها، آدمهایی چون تو کمیابن و گوهر
ستایشت می کنم

همواره برایت صبوری و آرامش آرزومندم
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
ماندانا جون سلام
می دونم الان خیلی دیره ولی من تازه فهمیدم نمی تونم جلوی اشکامو بگیرم نمیتونستم پست نذارم با خوندن نوشته هات اتیش گرفتم خوشحال که خدا اینقدر بهت صبر داده و مثل خیلی از دوستام به حالت غبطه می خورم
از این به بعد برات بهترینا رو می خوام
خدا بهتون صبر بده
نمی خوام بگم خدا سپندمونو رحمت کنه اخه اون فرشته کوچیک از همه چیز پاکتر و ... پس چیو رحمت کنه ...
می دونم که جاش از همه ما بهتره
پس خدایا شکرت
اینکه میگن خاک سرده راسته؟
خاک هنوز سردیشو نشونم نداده
عزیز دل خاله، گل بهشتی خیلی دوست دارم.
وقتی ایلیا با بچه های همسنش بازی می کنه تو رو هم اونجا می بینم
قربون لبای همیشه خندونت بشم دلم هواتو کرده عزیزم
دوستای نازنینم ممنونم که هنوزم به یادمون هستین...
مطمئنم پسر آسمونی من همتونو میبینه و محبتاتون رو با نثار هزاران بوسه ی بهشتی جبران میکنه...
خدایا شکرت که این همه دوست خوب بهم دادی و ممنونم ازت برای عطا کردن فرصت کوتاه مادری به من...