ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من اطلاعاتم درزمینه کارم ورشتم بالاست واقعا ولی هیچی ازخونه داری واشپزی وخیاطی نمیدونم بابامم میگه حق نداری کلاساش بری بده ادم باید درهرزمینه یه چیز کوچیکی خداقل بلد باشه
زبان انگلیسی، هنر ، ورزش ، پزشکی ، آشپزی ، رانندگی ، کامپیوتر و معنویات چیز هایی هستن که معمولا افراد باید توی اون ها یه کم سررشته داشته باشه در حدی که کارشو راه بندازه . من خودم توی موسیقی ، آشپزی ، احکام دینی ، ورزش و رانندگی سر رشته دارم
من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖
بستگی به اون مکان وزمانی داره که فرد داره زندگی میکنه، مثلا توی دوره ما اکثریت مهارت کامپیوتر وزبان رو دارن ، ارایشگری هم بصورت مبتدی خیلیا بلدن ، مطالعه کردن (هرچند که مهارت نیست ) ولی اگه درطول زندگیت یه سری کتابارو نخونی بی شک از خیلی از ادمای هم عصر خودت عقب میمونی