2777
2789
عنوان

به نظرتون....

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 35 پست
منم شاغلم و خیلی کارای دیگه دارم یعنی زیاد وقت ندارم ولی اگر داشته باشم و بخوام آشپزی کنم غذایی که د ...

البته کلا آدم غذای دیگران به نظرش بهتره 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
خب شما چه مهارت هایی داری؟

مهارتام زیاد نیست رشته حقوق خوندم شغلم خبرنگاریه ولی برای کنکور سال دیگه میخوام تجربی شرکت کنم تو سرم داروسازی افتاده برای همین دارم میخونم

موسیقی رو تا حد کمی پیانو بلدم

زیان ترکی رو کامل ولی روسی رو دست وپا شکسته بلدم اما خب زبان خیلی دوست دارم میتونم کار ترجمه هم انجام بدم

کار با کامپیوتر رو تا حد بالایی بلدم 

سایت میزنم طراحی قالب میکنم کدنویسی رو کمی بلدم تا حدی ک کارم راه بیوفته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهارتام زیاد نیست رشته حقوق خوندم شغلم خبرنگاریه ولی برای کنکور سال دیگه میخوام تجربی شرکت کنم تو سر ...

خوبه پس خیلی نگران نباش یه کم خونه داری و ورزش یاد بگیری بسه ورزش یا رانندگی یاد بگیر. واسه پیانو کلاس رفتی؟

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖
خوبه پس خیلی نگران نباش یه کم خونه داری و ورزش یاد بگیری بسه ورزش یا رانندگی یاد بگیر. واسه پیانو کل ...

نه کلاس نرفتم با نرم افزار یاد گرفتم بعد کیبورد خریدم یکم متفاوت بود ولی آموزشش توی نت بود از اون یاد گرفتم ولی الان با پیانو میزنم
بعد ی مدت کلا ول کردم نُت نویسی رو یاد گرفتم برای جذاب تر بود

نه کلاس نرفتم با نرم افزار یاد گرفتم بعد کیبورد خریدم یکم متفاوت بود ولی آموزشش توی نت بود از اون یا ...

موسیقی خیلی خوبه حتما ادامه بده . من هم نت نویسی بلدم هم نواختن ویولون جدیدا زده به سرم که پیانو هم یاد بگیرم

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖