2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دکتر فوق تخصص گفت احتمالا از همون بوده باشه.و فعلا دارو نداد.میخوام بدونم کسی تجربه نداشته

عزیزم الان تاپیکتون رو دیدم آره دقیقا از قطره اس مشابه آشنای ما هم بودید...اونم یه باری شب بچه تشنج کرده بوده و یه باری هم فردا ظهرش.....الان ۳ و نیم سال از اون ماجرا گذشته و بچه هیچ مشکلی نداره...متاسفانه نمی دونم چرا بعضی از دکترها سهل انگارن و داروهای ایمن تری نمیدن

عزیزم الان تاپیکتون رو دیدم آره دقیقا از قطره اس مشابه آشنای ما هم بودید...اونم یه باری شب بچه تشنج ...

دیدن تشنج بچه خیلی وحشتناکه.خداروشکر که حالش خوبه.

این ها رو میشنوم آرومتر میشم.

الان داره۶ روز میشه که تکرار نشده.

۱۵ماهشه.نیم سی سی.تقریبا ۶قطره

سلام عزیزم من تازه دکتر برام این قطره رو تجویز کرده برا رفلاکس نوزاد پنجاه روزم هشت ساعتی دو قطره به نظر شما با توجه به تجربتون چه کنم راستی اینم بگم دکتری که اینو تجویز کرده بهترین متخصص شهرمون زبانزده

خدا جونم دوست دارم
سلام عزیزم من تازه دکتر برام این قطره رو تجویز کرده برا رفلاکس نوزاد پنجاه روزم هشت ساعتی دو قطره به ...

سلام منم نوزادم ۵ ماهشه ۳ روزه دارم میدم این قطره رو روزی ۴ قطره این تاپیکو خوندم ترسیدم چکار کنم؟

سلام منم نوزادم ۵ ماهشه ۳ روزه دارم میدم این قطره رو روزی ۴ قطره این تاپیکو خوندم ترسیدم چکار کنم؟

سلام گلم ببخشید من غیبتم طولانی شد تو نی نی سایت واسه همین نتونستم به موقع جواب بدم.الان میگم شاید به دردکسی بخوره.این قطره خیلی برا پسر من خوب بود حالت تهوش و کامل از بین برد استفراغشم کمتر. شد دکتر هم با همون یه ماه مصرف که دید. بچم خوب شده قطعش کرد. و. خدا رو شکر تو سه ماهگی رفلاکسش برطرف شد

خدا جونم دوست دارم
سلام گلم ببخشید من غیبتم طولانی شد تو نی نی سایت واسه همین نتونستم به موقع جواب بدم.الان میگم شاید ب ...

خداروشكر ،بچه من دوماهشه ،دكترش اين قطره رو تجويز كرد،اميدوارم مثل ماله شما خوب باشه و عوارضي نداشته باشه