2777
2789
عنوان

پیرو تاپینک باران جان که به دادم برسید زندگیم داره از هم میپاشه

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 29 پست

عزیزم ایشون خودش بست تاپیکش شما نیازی نیست براشون تاپیک بزنید و بقیه رو نفرین کنید

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

منم یبار تاپیک زدم یه نفر هکم کرده بود از همه کارام و حرفام خبر داشت پبامامو خدا شاهده کپی میکرد میفرستاد برا خودم میدونستم هکم کرده ۳ ساله تموم آخر نتونستم بفهمم کیه 

اینجا دربارش گفتم حتی یک نفر باور نکرد گفتن رمان بنویس ۱۲ به بعد تاپیک بزن پربازدید شی هممممه مسخره کردن

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا صبرتون بده وای چه وحشتناکه رابطه شوهرو زن داداش

😔😔😔😔گفتم مشکوکم 

گفتم دلایلمو اما 

گفتن دروغه 

توهمه 

سرکاریه 

خیلی ا حرفایی زدن که واقعا دلم شکست 

اما بعد چند روز گندش دراومد 

خیلی هم بد 

زندگی من و برادرم با هم از هم پاشید 

اون زنیکه هرزه هم چون خواهرش ایتالیا بود خیلی راحت رفت اونجا 

ما موندیم و به عمر ناراحتی و غصه خوردن 

تازه الان شوهرم پشیمونه اما دیگه چ فایده من خودم روم نمیشه تو روی برادرم نگاه کنم چ برسه به اون حروما ده 

عزیزم ایشون خودش بست تاپیکش شما نیازی نیست براشون تاپیک بزنید و بقیه رو نفرین کنید

من صرفا به خاطر شخص ایشون نگفتم برا خودمم گفتم و اینکه اینقد مسخرم کردن که خودم پشیمون شدم از اومدنم به این سایت

2803

خنگ و ساده بود چشمم دذ اومد الان خوندمش. 

۳۲سالشه ولی نمیدونه اون مرد و مرگ فقط از زندان در میاره برده پشتوانه بچه هاش و داده وکیل بگیرن...... باید بمیره همچین زن بی عقلی ک اول میگه میترسم سر بچه هام بلا بیاره. بعد میگه بیاد بیرون بچه ها رو بدم برم دمباله زندگیم. 

اگه راست میگی برو کار کن. عرضه نداری تو ک اول و اخر میخوای بچه ها رو بدی پ الانم بده خانواده شوهرت و برو ب سلامت...

پدرم وکیل کمترین جزای این جرم ۱۵تا ۲۰سال حبس با رضایت تمامی شوکات 

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
من صرفا به خاطر شخص ایشون نگفتم برا خودمم گفتم و اینکه اینقد مسخرم کردن که خودم پشیمون شدم از اومدنم ...

حق دارن چون ۹۰ درصد تاپیک ها سرکاریه تا مدرک نزارن باور نمیکنیم

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
منم یبار تاپیک زدم یه نفر هکم کرده بود از همه کارام و حرفام خبر داشت پبامامو خدا شاهده کپی میکرد میف ...

عزیزم کاربری فردی تو یک سایت هک نمیشه اصلا ممکن نیست 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
2804
عزیزم کاربری فردی تو یک سایت هک نمیشه اصلا ممکن نیست 

😐😐

تاپیک زدم توی تاپیکم گفتم گوشبمو هک کردن چه ربطی به سایت و کاربری داشت

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
استارتر عزیز ایشالا خدا خودش به دلت آرامش بده.عزيزم گناه شوهرتو پاي پسر ٥ماهت ننويس اون از جنس خودته ...

چی بگم هر چند میگه نمیدمش به تو و میگیرم ازت 

مامانمم میگه از پدرتو برادرت انتظار نداشته باش که برا گرفتن بچه حمایتت کنن 

پدرم همش سکوت میکنه 

همش من و داداشمو نگاه میکنه 

مادرم همش اه و نفرین میکنه و گریه میکنه  من 

و اما من انگار یه جوریم نمیدونم چه جوری بگم بعضی وقتا کامل عادی 

بعضی وقتا داغون و دل آشوب 

بعضی وقتا سردرگم داداشم فکر کنم از من بهتره 

یا شاید چون مرد تودارتره 

من میخندم  حرف میزنم بچمو تر و خشک میکنم غذا میخورم 

اما داغون داغونم یه حسی که شاید کسی نتونه درک کنه وسط خنده گریه میکنم با یه اهنگ با یه لباس 

وقتی پسرم میخنده 

چند با ی پریدم عکس بگیرم بفرستم برا باباش اما یادم میفته چی به سرم اوردن 

مامانم میگه نمیخوای قبول کنی 

شاید راست میگه نمیخوام این فاجعه تلخ و این تراژیدی مرگو قبول کنم 

2805

اون کاربر فاطمه ۹۹۹۹۹۹ ک سنش کم‌بود چی شد؟؟؟کسی خبر نداره ازش؟

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
سلام عزیزم خیلی تو فکرت بودم چی شده؟ واقعا شوهرت و زنداداشت با هم بودن؟

اره عزیرم😭😭😭😭داداشم 

وای به حال داداشم  هیچی نمیگه ولی چند باری صدای گریه شو شنیدم 

بدترین نوع خیانت و من دیدم 

داداشم و کم میبینم دوشنبه رفتیم دادگاه با تم زنش تو داداگاه یه جوری حق به جانب بود پرو میدونی چیه از درون شکستم احساس بدی دارم داغونم داغون‌تر از داغون شوهر کثافتم میگه برگرد غلط کردم تو تله اون زن افتادم ولی نمیشه بریدم حتی حاضرم پسرمم بهش بدم و بره از زندگیم بره گم شه 

اما زن داداشم میگه فقط طلاق  به دختر داییم گفته تهمت زدن افترا زدن طلاق میگیرم هیچ کدوم هم برا اصلا مرد نیستن 

گفته میخوام برم اونور عشق و حال 

خواهرم میگه پسرتو بده بچه داداشو بزرگ کن ولی نمیشه من اخه مادرم  بوی بچم فرق داره 😭😭😭صداش لبخندش  من نمیتونم که مگه میشه همه ی وجودتو عوض کنی 

2801