2777
2789
عنوان

کسی که سه ماهه بارداره میتونه بره کربلا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2367 بازدید | 18 پست
من به شخصه پارسال اربعین کربلا بودم، کی میگه جای خانومممممم نیست! یکی از بی نظیر ترین سفرهام بود در اوج سختیش.... ولی من موندم چرا واقعا تو بارداری تصمیم به این سفر در اربعین داری!!!! به هیح وجههههههه!!
مگر می شود زندگی مرا به هم ریخته آفریده باشد.... خدای دانه های انارررر......؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم منم پارسال یه هفته بود فهمیده بودم باردارم و برای اربعین رفتم کربلا...قصدمونم پیاده روی نبود ولی ماشینیم پیدا نمیشد باید انقدر پیاده میرفتی تا جایی ماشین پیدا کنی اخر سرم همونجا به خونریزی افتادم و وقتی برگشتم یه ماه بعد سقط کردم...اصلا بهش فکرم.نکن
خدایا کوچولوی ما رو از همه بلاها دور کن .... سپردمش به خودت پس نگهدارش باش... آمین