2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا بد از مرگ چه اتفاقی می افته.........

| مشاهده متن کامل بحث + 42387 بازدید | 203 پست
نمیدونم دینتون چیه اما اگه مسلمون باشین تو کتب دینتون و سیره و پیامبر و ائمه تون جواب تمامی این سوالها اومده.
پس بیخودی افکار دیگران رو به جاهای انحرافی نکشونین.
مراجع و منابع قابل وثوق تری برای جواب سوالهاتون وجود داره به جز اینجا
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
ددددددددددددددددددددددددددددددددددددددرود

جواب همه این سوالها تو قران هست

یه بار اینجا بجث از خوردن شراب بود که هر کسی یه نظری میداد یکی میگفت من مخالفم یکی میگفت من با خوردنش مشکلی ندارم منم نظرم این بود نظر هر کسی برای خودش محترمه ولی من خودم نمیخورم اما اگه کسی بخوره باهاش کاری ندارم

بعد از یک ماه اتفاقی یه صفحه از قران رو باز کردم بخونم دقیقا آیه ای که در مورد خوردن شراب بود اومد . خودم یه لحظه جا خوردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وحشتناکه ...
اما وقتی آدم عزیزترین هاشو از دست می دهد به همه چی شک می کنه ماما ن حورا و علی جان
من ادم مومنی نبودم اما به دنیای دیگر و روح اعتقاد داشتم اما از وقتی پدرم فوت کردن همش به خودم می گم مرگ پایان همه چیز هستش با مرگ ما نابود می شویم
من می ترسم برای همین این سوال ها رو میپرسم
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
آفتاب جون من هم دقیقا بعد فوت پدرم کلی کتاب در مورد مرگ خوندم. اکثرا هم کتابهای مذهبی و اسلامی بودند..
ولی متاسفانه بعد 7 سال الان مدتهاست یقین دارم زندگی جاودانی فقط آرزوی ما آدمهاست نه واقعیت ..
اون انسانه که برای آرامش خدا رو آفرید برعکس تصور که همه فکر می کنند خدا انسان رو آفرید.
بقیه حرفها در مورد قیامت و.. اینا بیشتر به نظرم جوک م یمونهتا حقیقت .. فکر شو بکنید مثلا خدا بیکاره یه عالمه آدم رو زنده کنه و دورش جمع کنه که چی ؟؟ از اول تاریخ در نظر بگیر!! اگه قرار بود زنده بشیم و توی دنیا جا برای همه مون بود چرا می مردیم؟؟؟؟؟
تکامل تدریجی یه روش علمی و ثبت شده هست.. ما به مرور تبدیل به انسان شدیم و دارای مغز شدیم از یه ذره و گیاه توی اعماق دریا شروع شد.. قصه تکامل تدریجی و تغییر و تحولشون تا امروز زیاده.. اول همه دریا بودند بعد یه سری خودر و به خشکی رسوندن و خزیدن .. یه سری از خزندگال بال و یه سری پا در آوردندو....... تا بالاخره میمونها اومدند..گروهی از میمونها هستند که عصرها دور هم روی تپه جمع میشن و شروع یم کنند به شیوه ای مثل حرف زدن آدمها سر و صدا می کند شاید حرف زدن آدمها هم اینجوری شروع شده...

مسئله اینه که چیزی به اسم روح وجود نداره. تمام کارها و .. رو مغز اداره می کنه مغزی که وقتی قلب متوقف میشه دیگه خون بهش نمی رسه و نابود میشه و دیگه هیچی نمی مونه ..

یه مورد دیگه جالبه بدونی که قرآن ما بیش از حد مشابه تورات هست .. !! یه کپی .. اینم از معجزه ما!!
عزیزم من هم از زندگی جاودانه و اینکه بدونم پدرم توی یه عالم دیگه زنده هست بدم نمی یاد..
ولی فکر می کنم ما سالهاست زندگیمون رو به خاطر مرگ تباه داریم می کنیم مثلا همین محدودیتهای زیاد برای زن..

من توی زندگی اخلاق و انسانیت و رعایت دیگران ملاکم هست نه مذهب..
زندگی جاودانی رو هم در زندگی دخترم و خواهر زاده هام می بینم و اعتقاد دارم من توی اونها زنده خواهم ماند. چون حامل ژنهای من هستند.
خودم رو هم بخشی از پدرم می دونم و هرگاه دلم براش تنگ میشه میگم اون آؤزوهایی داشت که بهش نرسید چقدر آرزوهاش شبیه آرزوهای ماست پس من باید برسم.
البته این نظر منه !!!!!!!1
یعنی الان شنیدم بعضی مدارس ممتاز تهران با نماز خوندن پدر مادر کار دارند ولی حتی به این دلیل هم نمی تونم نماز بخونم .. مگه میشه بدون اعتقاد نماز خوند.
این رو هم بگم من هم در خانواده مذهبی و مدارس مذهبی بودم و بیشتر از افراد عادی با کتابهای مذهبی قرآن و.. آشنا بودم. من حافظ چند جز قرآن بودم توی بچگی حفظ کردم.. تفسیرهاشون رو خوندم. پس کسی سعی نکنه با ادله اسلامی که همه شون به نظر من به بن بست میرسه نظر من رو عوض کنه
بن بست هم از اونجا شروع میشه که توضیح دقیقی از خدا نمیده و میگه در حد فهم انسان نیست. توضیح نمیده خدا چطوری به وجود اومده..
نیستی هم چیز بدی نیست مثل قبل از تولد هست . در واقع ما الان از نیستی ناراحت میشیم وقتی نیست شدیم دیگه مغز و فکری نداریم که بخواهیم ناراحت باشیم!!!!!!!! آؤامش ابدی هم میگن اینه
اگه زیر خاک خبری بود این همه شیون سر خاک نبود..
مرگ اینهمه تلخ نبود. اصلا واژه مرگ یعنی نیستی ..
اون سنگهای قبرسنگین هم از نظر جامعه شناختی نشانه نا امید ی از برگشت عزیز از دست رفته هست ..
مامان حورا
ببینید فقط توی کشور ما جو غالب به خاطر دولتمون مسائل مذهبی هست و ما مجبوریم همونجوری فکر کنیم که به ما گفتند توی مدرسه !!
وگرنه توی خود قر آن گفته لا اکراه فی الدین یعنی در دین اجباری نیست و جالبه حکم کسی که نخواد مثل پدر مادرش مسلمون باشه مرگ هست!!!!!!!
این یه تناقض.. کلا از این دست تناقض ها توی اسلام زیاده.. که کتابهای تفسیر کالرشون توجیه این تناقضات و به روز کردن تلقی از قرآن با سطح پیشرفت فکری آدمهاست

حالا اگه قیامتی و خدایی هم باشه که من این مورد رو. شک دارم. توی اینکه مسلمونها صد در صد دراشتباهند شکی ندارم!!!!!!!!
ببینید حتی از اینکه کسی حرف بزنه و بحث کنه هم بدتون می یاد!!
سپاس مامان یه گل.
خیلی خوب و به زبان ساده توضیح دادین.
دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
در مورد رعایت اخلاق و ظلم نکردن و اینها ما باید توجه کنیم که د رواقع ما انسانها یه هدف جمعی داریم و اگر رعایت اخلاق و. رو نکنیم در واقع داریم نسل خودمون رو از بین می بریم.

در واقع اخلاق و تلاش ما برای آیندگان هست. آیندگانی که ژنهای ما رو زنده نگه میدارند ....
من دخترم هر چی بزرگتر میشه می بینم که بیشتر از هرکس دیگه رفتار و ظاهرش مثل منه. و به من این احساس رو میده من بعد مرگ در دخترم زندگی خواهم کرد..
مامان یه گل لایک! جدیدا فکر میکنم میل به جاودانگی رو بهمون تلقین کردن! واقعا وجود نداره!
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
مامان یه گل اگه بعد مرگ نابود میشیم فرقی با سوسک و پشه و سگ و ... نداریم واقعا شان انسان انقدر پایین است؟

بدترین وسوسه شیطان شبهه است دچارش نشیم چه طور خدا رو حس نمیکنی چیز به این بدیهی که هر فطرتی حتی اگر پاک هم نباشد خسش می کند اگه بعد از مرگ دنیایی نباشد باید ترسید فکر کنید تمام شویم فکرش هم ترسناک است اگر دنیایی بعد از مرگ است احترام به شعور انسان است چرا انکار؟ کجای قران شبیه تورات است چند بار تورات و قران رو به دقت خوانده اید اگر رو خوانی معمولی هم می کردید متوجه تفاوتش می شدید
اگر به قول شما ابدیتی وجود نداشته باشه ، کسانی که به معاد معتقدن چیزی رو از دست نمیدن.
اما اگه قیامتی وجود داشته باشه اون موقع کی ضرر کرده؟
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
بدمون نمیاد عزیز خدا...خود تو چرا این بحث پیش کشیدی؟؟؟؟...چون تو وجودت یه چیزی داره قلقلکت میده که ایا بری سمت اسلام یا نه...هم میترسی بری و نتونی قبولش کنی...هم دلت نمیخاد سرت کلاه بره و اگه واقعا اسلام راست بگه از قافله عقب بمونی.....