2777
2789

سلام خانومهای عزیز.

من می خوام سایه ابرو بگیرم. اخه ابروهای خودم مشکیه ولی جای خالی زیاد داره. قبلا با مداد قهوه ای پر میکردم که دیدم ابروهام زیاد میریزن. رنگ هم زیاد میکردم که اونم باعث کم شدنش بود. حالا سوالم اینه که به من کلا رنگ ابرو قهوه ای بیشتر میاد تا مشکی...

ایا سایه ابرو رنگ قهوه ای بگیرم و بزنم بد رنگ نمیشه؟ یعنی دو رنگ نمیشه ابرو.  کلا سایه ابرو کل ابرو رو یک دست نشون میده؟ 

کار کردن باهاش ساده هست؟

خانوم ها چه مارکی خوبه؟ امروز مارک گلدن رز دیدم که پالتش سه تایی بود و یه هایلایتر هم داشت. به نظرتون بخرمش؟

ورای حد تقریر است شرح آرزومندی....

منم ابروهام مشکیه 

چندین ساله سایه ابرو کاپریس میزنم 

خیلی راضی ام

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ابروهام مشکیه  چندین ساله سایه ابرو کاپریس میزنم  خیلی راضی ام

اهااا... اونوقت همون مشکی یا یه درجه روشنتر از ابرو خودتون... قهوه ای هم کردید؟ دیدید وقتی ابرو مشکیه و با مداد قهوه ای تو ابرو میکشیم دو رنگ و بد دیده میشه؟ با سایه قهوه ای اینجور نمیشه؟

سایه ابروها اکثرا دورنگ باهم هست یه قهوه ای روشن یه قهوای تیره من رنگ دیگه ندیدم

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
خوب اگه مثلا ابروتون مشكى باشه قهوه اى بزنيد مشخص ميشه اگه رنگ ابروتون بگيريد خوبه 

اره...منم فکر کنم باید همین کارو کرد. یا نهایت یه درجه روشنتر از ابرو خودم...اما به نظرم قهوه ای بیشتر بهم میاد... موندم توش خواهر...

سایه ابروها اکثرا دورنگ باهم هست یه قهوه ای روشن یه قهوای تیره من رنگ دیگه ندیدم

اینم همین دو رنگی که شما میفرمایید داشت.به علاوه یه هایلایتر. از این مارک چیزی نشنیدید؟ 

اینم همین دو رنگی که شما میفرمایید داشت.به علاوه یه هایلایتر. از این مارک چیزی نشنیدید؟ 

من میکاپ فاکتوری دارم خیلی مخملی و قشنگه روی ابرو مارک دیگه ای امتحان نکردم 

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
اهااا... اونوقت همون مشکی یا یه درجه روشنتر از ابرو خودتون... قهوه ای هم کردید؟ دیدید وقتی ابرو مشکی ...

من معمولا قهوه ای تیره میزنم عزیزم و سعی میکنم همون خط ابروی خودمو بکشم و ازش بیرون نزنم که دو رنگ بشه بعد با همون براشی که تو خود سایه داره یکم روی ابروهامم میکشم که پخش بشه و رنگش یکدست بشه...

کلا اگه میخوای ابروهات طبیعی به نظر بیاد انتخاب خوبیه....

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
اهااا... اونوقت همون مشکی یا یه درجه روشنتر از ابرو خودتون... قهوه ای هم کردید؟ دیدید وقتی ابرو مشکی ...

من عزیزم قبلا با موی مشکی ابروهامو قهوه ای کردم ولی الان دیگه مد نیست...

همون تیره شیک تره...

ريمل ابرو چى خواهرى؟ اونو دوس ندارى؟

اونم بد نبست ولی احساس میکنم سایه بهتره... مطمئن نیستم البته. ربمل ابرو باعث نمیشه یه کم موهای  ابرو ها حالت خشک بگیرند؟ بعد با سایه میشه جاهای خالی ابرو  رو پر کرد طوری که رنگش مات و یک دیت بشه  اما با ریمل میشه اینکار رو کرد؟ 

اونم بد نبست ولی احساس میکنم سایه بهتره... مطمئن نیستم البته. ربمل ابرو باعث نمیشه یه کم موهای   ...

ميشه به نظرم رنگى هم هستن و مو رو رنگش رو تغير ميدن فقط نكته مهمش اينه كه بايد به طرف بالا كشيده شه

2810