2777
2789
به این دلیل که من فکر می کنم این سوال از ریشه غلطه. چون جنس این عشق ها متفاوته.

مگه میشه آدم پدر و مادرش رو دوست نداشته باشه. همون طور که من عاشق پدر و مادرمم پس نباید این توقع رو داشته باشم که همسرم عاشق پدر و مادرش نباشه. آدم هر دو رو دوست داره (به یک اندازه) اما پدر و مادر رو یک جور و همسر رو یک جور دیگه. پس مقایسه بی مورده.

آدم هیچ وقت دو چیز از دو جنس متفاوت رو با هم مقایسه نمی کنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من مهم نیست..ببینید الان من بچم 1 سالشه..شب تا صبح 10 بار بیدار میشه..تا من میام بخوابم پیپی میکنه و هزاران کار دیگه..چه عیب داره وقتی بزگ شد بگه منو از همه بیشتر دوست داره؟ خوب همسرمم همینجور دیگه..این حقه مامانشه
نوع دوست داشتن پدر و مادر و همسر و فرزند با هم فرق میکنه ,اینطور مقایسه کردن مثل مقایسه فانکشن چشم و گوش خیلی نامربوطه , کسانی هم که به دام این مقایسه ها و حرف های بچگانه بیمزه حرص دربیاره ببخشید احمقانه میفتن جز این نیست که بین همسر و پدر مادرشون ایجاد دشمنی و کدورت و زندگی رو برای خودشون و همسرشون تلخ میکنن
وای چه جالب من همیشه فک میکردم آکه یه زمانی از شوهرم بپرسم که اصلااین ریسک رو نمکنم که منو بیشتر دوست داره یا مامانش میگه مامانش!!!‏
اما اگر مامان باباش معتاد نباشن تو بچکی مورد کودک ازاری قرارش نداده باشن و ...اگه بگه مامان بابا فک کنم راس گفته
شاید چون ازدواج نکردم نمیدونم!‏
این دوست داشتنا جنسشون با هم فرق می کنه!
اصلا قابل قیاس نیست

ضمنا اگر همسرم بگن که پدر و مادرشون رو خیلی دوست دارن تازه من خوشحال هم می شم که چه فرد با تربیت و خانواده دار و اصیلی هستن. اگه قدر شناس اونا اشه می تونه قدر شناس منم باشه
اما این که فرموردید بیشتر یا کمتر از اون یکی: این دیگه ذهن بیماره که این دو دوست داشتن متفاوت رو قاطی کرده!!!!!!!1