2777
2789
اولا" که نداره
دوما" اگر داشته باشه و به زبون بیاره من اگر از ناراحتی داغون هم بشم حرف خاصی نمیزنم و میگم خوب معلومه.پدر و مادر عزیزترین افراد توی زندگیه هر کسی هستن.خدا برامون نگهشون داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقای امید
ممکنه که خیلی از آدم ها به خصوص مردها مادر و پدرشون رو بیشتر از همسرشون دوست داشته باشند
اما هیچ وقت نباید به زبان بیارند هییییییییییییچ وقت
چون عواقب بدی در پی خواهد داشت
من که اصلاً اعصاب شنیدن همچین جمله ای رو از همسرم ندارم اصلاً
با سودی جون موافقم
ولی اگر هم بگه حرصم را در اورده و منم بهش همینو میگم و برای همیشه ته دلم خلائی خواهد بود و بدنبال ایرادهائی میگردم که باعث شدهه من به چشم شوشو کم بیام همین
وگرنهدر مقابل این احساس کاری از دستم بر نمیاد
خوب معلومه که مامانش رو بیشتر از من دوست داره. همه مردا همین طورن خودتون رو گول نزنید. خوب منم همین طورم ولی این قدر سیاست داریم و همه هم می دونن که نباید همچین حرفی به هم بزنن.
عجببببببببببببب شوهر صادقی خوش به حالت که شوهرت اینقدر صداقت داره مطمین باش تمام شوهرا پدر مادرشون بیشتر از زنشون دوست دارند به قول شوهر من زن زیاده ولی پدر مادر نه تو باید به شوهرت به خاطر این صداقتش تبریک بگی
بعضی ها خیلی فقیرند..تنها دارایی شان پول است...
مقایسه عشق بین فرزند و والدین با عشق بین زن و شوهر اصلا قیاس مناسبی نیست.

چون تو هر کدوم از این موارد، فرد جایگاه و رابطه متفاوتی با طرف مقابل داره.

مسلما همه پدر و مادرشون رو دوست دارند.

زن، پدر و مادر خودش رو دوست داره و مرد هم پدر و مادر خودش رو.

و اگه همسرشون هم همسر واقعی باشه اون رو هم دوست دارند.

اما جنس این دوست داشتن ها کاملا با هم متفاوته.
چرا فکر می کنید عشق فقط بین همسران وجود داره.

یعنی یک نفر نمی تونه عاشق مادرش باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منتهی این عشق با عشقی که به همسرش داره فرق میکنه.

(آقای محترم اینم سوال بود آخه پرسیدی!)
دوست داشتن این دو مورد از دو جنس متفاوته..هر دو جای خودشون.ببینم شماها خودتون مگه بچه ندارین یعنی وقتی بچه تون ازدواج کرد باید عشق پدر.مادر رو فراموش کنه.معذرت میخوام ولی آدم نباید زود دچار احساسات بچه گانه بشه.اگر هم همچین حرفی زده میشه میخوایین چه واکنشی نشون بدین.حتما عشق شما کمبود داره.ولی این دو با هم مقایسه نمیشنننننننننن
2810