2777
2789
اخه بخث فالوئر نیست که ما خیلی بولدش کردیم چاووشی بعد معروفیت ویزیتشو سع برابز کرده ولی قضیه مدرک ...

حضوری پیششون رفتین؟ ویزیتشون چنده؟ 

من فقط پیجش دنبال میکنم 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پارسالم این جنجالو راه انداختن یه مدت کلا پست هارو پاک کرد بعد دوباره برگردوند ولی اینکه میگن مدرک ن ...

اره ولی چاووشی خودشم گفت فارق التخصیل نشده

برای منم عجیب بود

ولی خب اینجا ایران

اخه بخث فالوئر نیست که ما خیلی بولدش کردیم چاووشی بعد معروفیت ویزیتشو سع برابز کرده ولی قضیه مدرک ...

عزیزم مهشید ابارشی ارشد خونده منتها دفاع نکرده اینو خودش گفت وگرنه دکتری که همسرشه بهزاد چاووشی اون دکترا داره اصلا

تو اینکه این معروفیت براشون سود داشته که شکی نیست بالاخره الکی که وقت نمیذاره براش فایده نداشته باشه اصلا پیج نمیزد

همه کسایی که تو اینستا فعالیت دارن اول به فکر سود خودشونن ولی حداقل این پیج مطالب صحیح اموزش میده

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
بیشتر ببینید
یکی میگفت من خودم مراجعه نکردم 

اطلاعی از هزینه اش ندارید؟ 

برام جالبه بدونم 

برای افراد خارج از کشور هم تبلیغ میکنه که مشاوره آنلاین میده 

نمیدونم برای اونها چطور حساب میکنه

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
عزیزم مهشید ابارشی ارشد خونده منتها دفاع نکرده اینو خودش گفت وگرنه دکتری که همسرشه بهزاد چاووشی اون ...

بله مبدونم ارشد خونده ولی دفاع نکرده

و بدون مدرک ارشد پروانه نداره برای درمان

اینکار خلافه واینکه خودشو روان شناس معرفی کرده بود 

درسته که پیجش بسیار تبلیغی شده اما اینهمه فالوئر دارع که میتونن تاثیر بگیرن 

هرچند پاسخ گویی های دایرکتاشونم حرفه ای نیست.

مطالب خوبی داشتن درسته واقعا

اما تو حوزه پزشکی گاها سوتی های بدی دادن

اطلاعی از هزینه اش ندارید؟  برام جالبه بدونم  برای افراد خارج از کشور هم تبلیغ میکنه که ...

من شنیدم مطمن نیستم

پس به حرف من اکتفا نکنید چون ممکنه غلط باشه

حدود پونصد ساعتی

بله مبدونم ارشد خونده ولی دفاع نکرده و بدون مدرک ارشد پروانه نداره برای درمان اینکار خلافه واینکه ...

پروانه درما داره پروانه مطب نداره خیلی از مشاورا و روانشناسا همین الانشم بدون مدرک ارشد دارن مردمو درمان میکنن

منم نمیخوام راستش ندونسته و الکی از کسی که حتی از نزدیک نمیشناسمش دفاع کنم ولی به نظرم اینکه صرفا به خاطر مطلبی که یکی دیگه گذاشته بخوایم کل فعالیت ایشون رو که به خیلیا کمک کرده زیرسوال ببریم هم کار درستی نیست

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
بیشتر ببینید