2777
2789
عنوان

عوارض تخم کتان😔😔

11438 بازدید | 57 پست

سلام خانما...

پودرتخم کتان برای لاغری خیلی خوبه و واقعا نتیجه میده..

ولی راسته ک میگن‌ نازایی میاره؟

چ مقدار باید در روز بخوری ک‌ضرری نداشته باشه؟۲۰سالمه ممنون

یکی مارودرک کنه لطفااااااا....🙂🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون فیبر بالا داره خوبه نمیدونم فکر کنم یک قاشق غذاخوری بیشتر نخوری بهتره

برای کسایی که کیست دارن هم میگن نخورن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بیشتر ببینید
من پودرش میکردم روزی به قاشق غذا خوری میرختم تو کمی ابلیمو و نصف لیوان اب میخوردم صبح قبل صبونه

نتیجه گرفتین؟

خیلی وزن‌کم‌کردین؟

نتیجه گرفتین؟ خیلی وزن‌کم‌کردین؟

من قبلا استفاده کردم همراه ورزش اره خیلی خیلی وزن کم کردم  مخصوصا شکم ،ولی الان تازه گرفتم هنوز پودر نکردم میخوام باز شروع کنم با اب ولرمو ابلیمو قبل صبونه خیلی موثر بود برا

برسه روزی که منم تیکر بزنم
یه قاشق غذاخوری تخم کتان رو لحظه مصرف بکوب با چن تا قاشق ماست قاطی کن قبل از غذا بخور . اگه همه رو ی ...

برای باروری مشکل ایجادمیکنه؟

شمااطلاعاتی دارین؟