2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شوهرم را وقتی بهم محبت میکنه از همه دنیا بیشتر دوست دارم ا ز همه گذشته وآینده ام بیشتر دوست دارم...خیلی خالصانه بهم احساس محبوب بودن میده...یک آغوش گرم واز مادر مهربانتر داره....البته بد اخلاقی وبد قلقی هم خیلی خیلی داره...ولی درذاتش یک محبت بکروغریزی به من هست وفقط به من..من حامله ام ومادر وپدرم از من خیلی دورن..وحتی از شوهرم بیشتر حضرت محمد(ص)را دوست دارم...مونس شبها وحرفهام.بزرگترین مردی که تو ذهن من میگنجه هر چند خانواده مذهبی ندارم...دوست دارم روزی برای همیشه ر کنار ایشان باشم ودیگر هیچ چیز نمی خوام...از هوشنگ مرادی کرمانی نویسنده هم خیلی خوشم میاد ودائم واسش آرزوی سلامت وآرامش دارم...به بابام همیشه مدیونم..به خاطر زحماتش وپسری که د ر قدیم مرا یسیار دوست داشت ولی تقدیر چیز دیگر بود.احساس زیبای دوست داشته شدن به من بخشبد در نخستین سالهای جوانی...اینها را خیلی دوست دارماز کسی بدم نمیاد وفکرشو نمیکنم جز افرادی که یه افراد فقیر بی احساسند ویا حیوانات را آزار میدهند از ایتها بدم میاد
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
من عاشق مامان و بابام هستم. خیلی دوسشون دارم امیدوارم خدا عمر با عزت و طولانی بده.به همه ی پدرومادرا و هم چنین به پدرو مادر من.....
خواهرام و برادرم هم خیلی خیلی دوست دارم و خواهرزاده هام رومینای عزیزم که عشق منه جیگر منه یه دونه نی نی تو راهی هم داریم اونم عشق منه.......
سلام آقای امید
خیلی ها به سئوال شما پاسخ دادند و من هم دوست دارم جواب شما به سئوالم رو ببینم
هدفتان از باز کردن این تاپیک چیه؟ دنبال چه چیز هستید؟
تمام حقایق بزرگ جهان در ابتدا کفر محسوب میشوند. - جورج برنارد شاو -
شماها چه مهربونید......... من بیشتر از همه خودمو دوست دارم...

بعد داداشم و خانوادم و عشقولیم...

تازگیا هم زنداداشمو که داریم کم کم باهم صمیمی مشیم رو دوست دارم....داره آبجیم میشه :-)

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
اول دخترم بعد همسرم.

یه همسایه داشتیم با عرض معذرت فساد اخلاقی داشت میخواست شوهر منو دور بزنه همسری محلش نمیداد خلاصه زنه لجش گرفته بود مدام همسایه آزاری میکرد حالا به هر نحوی که میتونست
آخه خیلی خورد شده بود که به یه مرد خودشو پیشنهاد بده اونوقت طرف پس بزنش
فک کنم تو دنیا از اون زن کسی در نظر من منفور تر نباشه.
2810