2777
2789
اقا امید هیچ دختری از تو شکم مامانش نسبت به خانواده اینده شوهرش موضع نگرفته که .............
البته همونطوری که خیلی از مردها الکی از رفتارهای مادر خانومشون ویا خانواده زنشون ایراد میگیرن خیلی از زنها هم همینطورن
چرا فکر میکنید مردها در برابرخانواده زنشون موضع نمی گیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط دعوای بین دوتا جاری خیلی تو زبونا افتاده وهزارتا چیز بهش میچسبونن که حسادت زنونه اس و حرفهای خاله خانباجی ..............ولی ایا واقعا همیشه دو تا همریش خیلی با هم خوبن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حس رقابت بینشون نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟وقتی همه خونه مادر زن جمعن حواسشون به رفتارهای مادر زن نیس به زنشون نمیگن مامانت اون دامادشو بیشتر از من دوس داره به اون بیشتر احترام گذاشت ...به من کم گذاشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا واقعا یه مادر شوهر همون دید واحساسی که نسبت به دخترش داره به عروسشم داره ؟؟؟؟؟؟؟؟شاید به زبون باشه ولی واقعادر عمل یکسانن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی وقتها خود مادرها ی پسر باعث ایجاد کدورت میشن در صورنیکه خانوداده دختر بیشتررعایت میکنن البته همه اینا استثناء هم داره
تمام اوناهی که ماماناشونوبیشتر از شوهرشون دوس دارن حتما مامانشون واقعا براشون ایجاد مزاحمت........ اعصاب خوردی........ نداشته واقعا بی هیچ چشمداشتی کمک به حالشون بوده
یه مثال خیلی ساده ........
دختر یه خانواده مریض میشه مامانش با جون ودل میادازش پرستاری میکنه ..شاید با دامادشم خوب نباشه ولی به خاطر اسایش روح بچه اش حرفی نمی زنه .........
حالا پسر یه خونوداه مریض بشه مامان پسر یا سر نمی زنه یا در بعضی از موارد چهار چشمی هم حواسش هست عروسه از پسرش خوب مراقبت میکنه یانه.........
خدانکنه بیاد که از پسرش مراقبت کنه یه وقت عروس بالا وپایین اگه بگه دیگه مکافات میشه

بهتره قبل از اینکه از عواطف صحبت کنیم از عمل وعکس العمل ها حرف بزنیم
ایا شما به عنوان یه مرد واقعا از وقتی با دنیای مجردیت خداحافظی کردی عاطفه مادرت تحت تاثیر رفتارهای غلط یا درست زنت قرار نگرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نعره هیچ شیری خانه چوبی را خراب نمی کند ........من از سکوت موریانه ها میترسم
البته از حرفام بد استنباط نشه که مامانای پسر عاطفه ندارین
اکثر ما مامانامون هم پسر دارن هم دختر
ولی چون به اصطلاح قدیمیا گوشتشون (همون دخترشون )زیر دندون مردمه خیلی در برابر داماد کوتا میان در صورتیکه شاید برای پسرشون اینطوری نباشه
نعره هیچ شیری خانه چوبی را خراب نمی کند ........من از سکوت موریانه ها میترسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2810