2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم نوع دوست داشتن فرق میکنه مثلا نوع دوست داشتن شوهر با مامان و بابا یکی نیست شوهر رو یه جور دوست دارم مامان بابا یه جور دیگه نمیشه گفت کدومو بیشتر دوست دارم بعدشم خواهرامو برادرم نی نی هم که ندارم ببینم چقدر دوستش دارم
اول از همه مامانم دوم دخترم بعدش هم دیگه خواهر و برادر و همسر و ............

از جاریم متنفرررررررررررررررررررررررررررررررررم امشب خونه مادر شوهرم باهاش جر و بحث هم کردم
زندگی حکمت اوست چند برگی را تو ورق خواهی زد مابقی را قسمت
مامان و همسرم دو تا موجود دوست داشتنی زندگیمن که با هیج کس عوضشون نمی کنم

بعد هم برادرام و بعد خواهرم

خانواده شوشو رو هم دوست دارم ولی خیلی معمولی (مثل اینکه دوستام رو دوست داشته باشم)
مامانم عاشقانه عاشقانه دوستش دارم وجودم سرشار از عشق به مامانمه همه زندگیمه,خدایا صحیح و سالم برام نگهش دار ,بابام هم نفسمه
برای شادی روح پدر عزیزم یه صلوات میفرستین ... ممنون
سلام دوستای گلم منم مثل همه شما آدمایی تو زندگیم هستند که خیلی دوستشون دارم اما راستشو بخواین هیچ وقت نتونستم بگم کدومشونو بیشتر دوست دارم آخه من فکر می کنم هر آدمی تو جایگاه خودش دوست داشتنیه .هیچ کسی برای من نمیتونه شوهرم باشه ام با همه اینها شوهرم هیچ وقت جای بابامو نمی گیره پس آدما فقط میتونن توی پارهای از موارد نسبت بهم برجسته تر بشن.( خوشحال می شم نظرتو نو بدونم)
من شقایق زنی با دغدغه های فردی و اجتماعی زنی از جنس باران و حوا ، از دیار اسمان و مادر دختر دوست داشتنی ام باران هستم
سلام دوستای گلم منم مثل همه شما آدمایی تو زندگیم هستند که خیلی دوستشون دارم اما راستشو بخواین هیچ وقت نتونستم بگم کدومشونو بیشتر دوست دارم آخه من فکر می کنم هر آدمی تو جایگاه خودش دوست داشتنیه .هیچ کسی برای من نمیتونه شوهرم باشه ام با همه اینها شوهرم هیچ وقت جای بابامو نمی گیره پس آدما فقط میتونن توی پارهای از موارد نسبت بهم برجسته تر بشن.( خوشحال می شم نظرتو نو بدونم)
من شقایق زنی با دغدغه های فردی و اجتماعی زنی از جنس باران و حوا ، از دیار اسمان و مادر دختر دوست داشتنی ام باران هستم
2810