2777
2789
قلقلی جان یکم با احساستر باش

اینا را جدی گفتی

به نظر من علاقه و صداقت و عشق خیلی زیاد بین زن و مرد اگر همیشگی باشه (که در اکثر اوقات نیست و اختلاف بین زوجین در بهترین موارد هم موجوده)میشه همه چیز را بدست آورد
ولی فکر کن دلخوری باشه یا علاقه نباشه یا علاقه به دلایلی از بین بره وجود این چیزهایی که نوشتی مزه ای نداره
من تو کتاب در آغوش نور که راجع به زندگی زنی بود که برای لحظاتی جانش را کامل از دست داده بود و دوباره زنده شده بود

نوشته بود شیطان همه تلاش خودش را میکنه که بعد از پیمان عقد و نکاح زوجین

کاری کنه تا اون پیمان مقدس را که نزد خدا با ارزشه با وسوسه طرفین از بین ببره
با خشم و آزردگی سرکوبی و هوس و....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.به نظرم اول از همه صداقت.بعد همه محبت .احترام به نظر همسر تامین نیازهایمادی وغیر مادی اون در حد توان.به نظر من زنو وشوهر بایداز همدیگه با توجه به تفاوتهای زن بودن ومرد بودن انتظار داشته باشن.
توجه میخوان
توجه به تغییرات ظاهری تغییرات روحی

حرفای با احساس و رمانتیک
بوسه های پر شور و روابط جنسی گرم و پرشور

صداقت ...وفاداری...مسئولیت پذیری...خوش اخلاقی...
میخواید سالم و جوون باشید و پوستتون بدرخشه؟؟؟؟

پس میوه وسبزی و خشکبار بخورید و گوشتو لبنیات کم کنید!
توجه واینکه بفهمنت درکت کنن بدونن زنا توی چند روز از ماه خیلی شکننده میشن بدونن که فقط تامین خرج خونه مهم نیست اینکه با زبون با حتی یه شاخه گل که از پارک چیدن میتونن دل زنا رو شاد کنن و از خستگی هاش کم کنن اینکه گردش حتی تا پارک سر کوچه رفتن یعنی توجه کردن یعنی تشکر از زنا اما حیف که مردا .....

کاربری دست دو نفره 🦦😐

من اومدم ... مامان پری ..
اما من که زن ندارم.... اطلاعات جمع میکنم واسه همسرم....
این روزهـــا ... من و تنــــهایی، یه فنجون قهـــوه کنار پنـجره، یه سیــــگار مارلبورو ؛ و کمی هم دلتنــــگی ! ...
اقای شوهر خوب
خوبه که اطلاعات جمع میکنی ولی اینو بدون وقتی زیر یک سقف میری اونوقت خیلی چیزها خودشو نشون میده
سعی کن اون موقع هم به حرفات عمل کنی
فقط خواستم بدونی تصورات با زندگی مشترک واقعی خیلی فرق داره
به هر حال موفق باشی
2810