2777
2789
عنوان

بی دردسر ماشین خود را شستشو دهید

1132 بازدید | 6 پست
فرچه های شستشوی کلابر با طراحی ارگونومیک و عملکرد بسیار عالی، برای شستشوی اتومبیل، تمیز کردن مبلمان و پنجره در محیط خارج از منزل مناسب است.الیاف بکار رفته در تارهای فرچه ها، دارای کیفیت بالایی است که به طور موثر خاک را می زداید و سطوح را خراش نمی دهد.در این دستگاه شیر تنظیم اب بر روی دسته قرار دارد که از اتلاف آب جلوگیری می کند. فرچه شستشوی کلابر بسیار انعطاف پذیر بوده و قابل استفاده در هر کاری است. با اتصال این قطعه به وسیله کوپلینگ به شیلنگ آب کار شستشوی اتومیبل و یا وسایل دیگر راحت و آسان می شود چرا که با. یک دست می توانید همزمان جریان آب و فرچه شستشو را داشته باشید شما همچنین می توانید صابون های مخصوص کلابر را درون مخزن فرچه شستشو قرار داده و کف دائمی قوی برای شستشوی اتومبیل و همچنین براق کننده داشته باشید. شیر تنظبم فشار آب که روی دسته قرار گرفته از دیگر مزایای این وسیله است و کار قطع و وصل آب را جهت صرفه جویی آسان می کند. الیاف فرچه از بهترین مواد ساخته شده و بدون ریزش و ضدخش است. ساخته شده از مواد ای بی اس مقاوم در برابر اشعه یو وی. فرچه شستشو قیمت:44500 تومان آپلود عکس
شامپوی فرچه شستشو قیمت:11500 تومان کپسول های فشرده شامپو که با قرار دادن آن درون فرچه های کلابر در هنگام عبور آب کف قوی ایجاد می کند و کار شستشو را آسان می نماید. هر عدد شامپو برای شستن یک ماشین کافی است خاصیت براق کننده داشته و در بسته های 10 عددی عرضه می شود آپلود عکس
جهت سفارش، محصول مورد نظر را به شماره 09129341803 پیامک کنید. ارسال سفارشات چهارشنبه هر هفته صورت می گیرد. هزینه ارسال بر عهده مشتری است. به جهت اطمینان خاطر شما مصرف کنندگان فهیم، هنگام تحویل کالا هزینه را پرداخت کنید. (تقریبا روال تمامی سایت های اینترنتی بدین گونه است که ابتدا پول واریز و سپس کالا ارسال می شود.) این امکان فقط برای شهروندان تهرانی فراهم شده است. ضمن اینکه تهرانی های عزیز می توانند مستقیما به دفتر شرکت مراجعه و خریدشان را انجام دهند (فقط روزهای چهارشنبه). برای هماهنگی با شماره 44157006 تماس بگیرید. قیمت ها به قیمت نمایندگی انحصاری محصولات کلابر در ایران عرضه خواهد شد. باز هم به جهت رضایت خاطر شما بسته به میزان خریدتان، می توانید از تخفیفات ما برخوردار شوید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تأمین کننده این محصولات شرکت فن آب گستر می باشد. واحد بازرگانی این شرکت در راستای رایزنی با واردکننده انحصاری محصولات کلابر ایتالیا، با قیمت مناسب این محصولات را در اختیار مصرف کنندگان گرامی قرار می دهد.
2805