بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😊من تا چندسال پیش از فیلم ترسناکای هالیوودی یا حالا ژاپنی میترسیدم ولی الان اصصصلأ،هیییچ فیلم ترسناکی نیس بتونه منو بترسونه،مگر اینکه موضوعش راجع به جنازه و قبر و کفن و اینا باشه
آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
😊من تا چندسال پیش از فیلم ترسناکای هالیوودی یا حالا ژاپنی میترسیدم ولی الان اصصصلأ،هیییچ فیلم ترسنا ...
پس خوبه من فیلم راهبه رو دیدم حالم داشت بهم میخورد چه فیلمیه اخه راهبه ش پیدا نبود هی دنبال این بودم راهبه رو ببینم هیجانی شم که نبود اخرش یکم اومدو تمام😐😐
97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭 واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
ما چه عجوبه هایی هستیم هر فیلمی دیگه مارو نمیترسونه😂😂😂
خخخخخخخ،من فقط مستندش میترسوندم،مثلأ نصف شب تنها برم قبرستون،یا نصف شب برم تو غسالخونه،یا نصف شب جنازه ای که میخان دفن کنن ببینم که پنبه تو سوراخ دماغاشه،وگرنه هیییچ فیلمی منو نمیترسونه😂😂😂😂
آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.