2777
2789
سلام دوستان میشه بگید شرایط استفاده از حقوق بیکاری بعد از مرخصی زایمان چیه و ملاک تایین حقوق بیکاری 55 درصد حقوق قبل مرخصی زایمانه یا حقوق دوره مرخصی زایمان؟آخه تو خود دوره مرخصی زایمان حقوقی که میدن 2/3کل حقوقه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه بعد از اتمام قرارداد مراجعه کرده باشی به شرکت وقرارداد جدید بسته باشی که هیچی ولی اگه نرفتی قرارداد نداری نمی تونی از بیمه بیکاری استفاده کنی چون از اتمام قراردادت بیش از یک ماه گذشته
مـــن کسانی را می شــناسم که با صـــدای بلند دعــــا میخوانند امـــا دستشان به ستـــاره ای نمی رسد امــا کسانی هستند که بی دعـــــا با خــــدا دست می دهـــند..
فقط راهی که داری اینه که شرکت باهات به صورت سوری قرارداد مثلاً 2 ماهه ببنده فروردین واردیبهشت بعد بهت نامه عدم نیاز بده
مـــن کسانی را می شــناسم که با صـــدای بلند دعــــا میخوانند امـــا دستشان به ستـــاره ای نمی رسد امــا کسانی هستند که بی دعـــــا با خــــدا دست می دهـــند..
خب بیمه بیکاری ربطی به مرخصی زایمان نداره اونا به پایان قرارداد نگاه میکنند
حقوقتم اگه زمان مرخصی زایمان کمتر از حداقل وزارت کار بوده همون حداقل وزارت کار را میدهند یعنی4871250 ریال
نه عزیزم اگه قراردادت تموم شده باید تا 1 ماه بعد از اتمام قرارداد برای بیمه بیکاری میرفتی ولی چون نرفتی حالا باید یه قرارداد سوری 2 یا سه ماهه ببندی با شرکت بعد شرکت بهت نامه عدم نیاز بده و شمابری شکایت کنی
خواهش میکنم امیدوارم موفق باشی