2777
2789
من ازدواجم اینترنتی بود واقعا ریسک کردم معیارام هم مردونگی و توانایی (منظورم پول)هیچی نداشتیم ولی الان شکر خدا همه چی هست
خداوندا قرارم باش ویارم باش جهان تاریکی محض است میترسم کنارم باش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر خوشگل مال خود آدم نیست...اونقدر زنای هرزه کخ میریزن و دنبال این مردا راه میفتن که اعصاب زن طرف رو خراب میکنن و مدام فکرت پیش شوهرته که الان کسی نیاد بهش پیشنهادی چیزی بده
ملاک من هم ایمان بود و تحصیلات زیبای این قدر برام مهم نبود.ولی دوست داشتم شوشو احساسی باشه.یک بار ازش پرسیدم که شما احساسی هستی گفت نه(مثلا در رفتار با دانشجوش)منم اینقدر ناراخت شدم با اینکه همه شرایطش خوب بود می خواستم بگم نه اما گفتم خدایا دین و ایمانش خوبه من فقط به خاطر دین و ایمانش کامله باهاش ازدواج می کنم.حالا بیا و ببین یک شوشو احساسی هست که داره منو خفه میکنه.کلا باید خدا خواسته باشه همه چیز جور میشه.خوانواده اش هم خیلی مهم بودند
تحصیلات و زیبایی ملاک من بود.الان هم کاملا از زندگیم راضیم.البته با نظر مامان سحر موافقم این روزها خیلی از زنها از مرد زن و بچه دار نمی گذرند.ولی معتقدم اگر مرد مشکل داشته باشه چه زشت چه زیبا میره.
منم بر میگشتم عقب باز همین انتخاب رو انجام میدادم

هم دوستش دارم هم گلللللللللللللللللللللللله

بوسسسسسسسسسسس واسش که دلم براش تنگولید
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
چیز خاصی یادم نمیاد اصن نمیدونم چجوری شد که عروسی کردیم تا لحظه آخرشم من مردد بودم ......انگار ولی مجبورم که عروسی کنم یعنی سرنوشت اینجوری رقم خورده بود البته 7 8 سال میشناختیمشون شاید واسه این همه ملاک هام تعریف شده بود ولی فک کنم عاشق شده بودم البته عاشق عاقل هههههههههه
قبل اینکه شوشو بیاد خواستگاریم همیشه به تنها چیزی که فکر میکردم ایمان و اخلاق بود و عشـــــــــــــــــــــــــــق
البته توان درآوردن خرج یه زندگی آبرومندو داشته باشه مثلا تحصیلات یا شغل خوب

میگفتم جیبش خالی باشه قلبش پر باشه بعضی وقتا فک میکنم هر دوتاش خالیه هههههه بعضی وقتا هم فکر میکنم هر دوتاش پره.....خوبه من 3ساله عروسی کردم وگرنه هنوز دودل بودم
سلام به همه خواهرهای خوبم

ملاکهاتون خوب و عاقلانه بودن من هم همه اینها رو داشتم یعنی اول ایمان بعدش هم اخلاق خوب و توانایی مالی مناسب و ابرومندو کمی هم ازنظر تحصیلات بهم بخوریم

حال بماند که چقدر هم ایرادگیر بودم و چقدرایشون اومدورفت تا جواب گرفت بااینکه همکارم بود وقریب یکسال میشناختمش

امااااااااااااااااااااااااااااااا

با همه احساسی نشدنم و مشورت و تحقیق و مطالعه و خلاصه بررسی های عاقلانه ام چون به حرف پدرم که مخالف این ازدواج بود نکردم و البته سطح فرهنگی متفاوتشون که بسیار با رفتاربیرون از خانواده اشون فرق میکرداحساس میکنم بزرگترین اشتباه عمرم رو مرتکب شدم و با همه علاقه ای که میگه به من داره خیلی ازارروحیم داده و دارم کم کم به این نتیجه میرسم باید یا خدارو انتخاب کنم یا اونو خیلی برام دعا کنید که بعداز 10 سال زندگی مشترک و فکرو مشورت زیاد بازم اشتباه نکنم اونم با یک دختر27 ماهه
بترتیب

اخلاق ، نوع دوستی ، احترام به طبیعت و حقوق حیوانها ، تحصیلات و سطح فرهنگ خانواده، شوخ طبعی و در آخر هم تیپ و قیافه.
اینها همش برام مهم بود. البته تیپ و قیافه سلیقه ای هست دیگه.

خداروشکر ماهه و بهترین انتخاب زندگیم بود. واقعاً همسر هست و نه صاحب.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
من کلی معیار دارم .... که باید بگم خدا یکی واسم بسازه بفرسته زمین.....آخه هرچی میگردم دختر رویاهامو پیدا نمیکنم....
این روزهـــا ... من و تنــــهایی، یه فنجون قهـــوه کنار پنـجره، یه سیــــگار مارلبورو ؛ و کمی هم دلتنــــگی ! ...