2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر از تحصیلات پول ظاهر و ... نوع تربیت و فرهنگ خانوادگی مهمه انقدر در اطرافیانم ازدواج هایی رو دیدم که یا پولدار بودن یا تحصیلات بالا داشتن یا زیبا بودن ولی آخرش از هم جدا شدن برای من هم ظاهر و تحصیلات مهمه اما اولویت اول رو به خانواده همسرم میدم چون از نظرم باطن یک فرد مهمتر از هرچیزیه
اخلاق،خانواده،اهل دود نباشه،باشخصیت باشه..اهل خدا و پیغمبر باشه..حتما کار دولتی داشته باشه،مستقل باشه،اجتمایی، و اولین عشقش باشم..قیافه در درجا اخر که میخاد بگی اصلا برام مهم نبود دوست داشتم خودم از همسرم خوشگلتر باشم..الان از انتخابم خیلییییییی راضیم خدا را شکر همه اون مللاکایی که مدنظرم بود بهش رسیدم ازدواجمون هم سنتی بود.و هر روز خدا را شکر میکنم که این همسر رو بهم داده همیشه به خودشم میگم اگه برگردم به عقب دوست دارم مجددا با همین همسرم ازدواج کنم..الانم همدیگرو بینهایت دوست داریم..
بزرگترین اشتباه همه اینه که یادمون می ره مسافریم و یه روزی بی خبر میزاریم می ریم،بدون خداحافظی....
آرتمیس جان منم دقیقا حس تو رو دارم گاهی اوقات تو خلوت خودم میگم خدایا بهتر از این که الان به من دادی مگه وجود داره؟واقعا خدا رو شاکرم که شریک زندگیم حتی بهتر از اونیه که من می خواستم تو خواب هم همچین کسی رو نمی دیدم... از صمیم قلبم واسه تک تکتون آرزوی خوشبختی می کنم...من مطمئنم ما خانوم ها قدرت ساختن یک زندگی پر از مهر و ایده آل رو داریم
2810