2777
2789
عنوان

هنرمندی های مامانای تیر 88

| مشاهده متن کامل بحث + 38523 بازدید | 249 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به ناهید و سمانه جون خیلی عالی بود کاراتون............

مامی ساینا جون من خودم یه مدته رژیمم اصلا نمیرم طرف کیک و شیرینی مگر اینکه مهمون داشته باشم به خاطر همین کمتر میام اینجا شرمنده

در مورد اون کیک شکلاتی همون کیک استفنجی هست که دو صفحه قبل کامل همه فوت و فنش رو نوشتم....فقط اینکه برای تزئینش روش از این پودر دسر شکلاتی های آماده هست که با شیر مخلوط میکنیم و با همزن کمی میزنیم خودش غلیط میشه ولی نمی بنده!!!! بسته ای 1400 تومن هست.........نصف بسته رو با یک لیوان شیر مخلوط کردم و وقتی کمی زدم و غلیظ شد ریختم روی کیک و کمی گردو خورد شده روش ریختم هر چیزی که دوست داشته باشی میتونی بریزی روش مثل موز یا آناناس یا توت فرنگی.....
ژله رنگین کمان هم دستورش توی نت به وفورررر یافت میشه چون تایپ کردنش زیاده و منم فایل سیو شده ای ازش ندارم و حفظی درست میکنم.............توی گوگل بیزحمت بنویس ژله رنگین کمان تا دستورش برات بیاد............خیلی راحته فقط کمی حوصله نیاز داره.....موفق باشی عزیزم
راستی دستور تیرامیسو رو یادم رفت بذارم اون دسری که تو مهمونی درستیده بودم ببخشید دیر شد

تیرامیسو :

بسکوییت پتی بور
برای شربت:
قهوه فوری 2 قاشق غذاخوری
شکر : 2 قاشق غذاخوری
آب :1 فنجون

کرم :
شیر : 1 لیتر
شکر : 1 و نیم پیمانه
نشاسته : 2 قاشق غذاخوری
آرد : 4 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای : یک بسته
زرده تخم مرغ: 1عدد

قهوه فوری و شکر را در یک پیمانه آب داغ حل می کنیم...
بسکوییت ها را در قهوه زده و در ظرف مورد نظر یک ردیف می چینیم...

تهیه کرم :
آرد و نشاسته و شیر و زرده و شکر را در ظرفی ریخته با هم زن برقی یا دستی می زنیم...روی حرارت گذاشته تند تند هم می زنیم تا بجوشد و قوام بیاید بعد شعله را خاموش کرده پنیر خامه ای را اضافه میکنیم و هم می زنیم نیمی از مخلوط را روی بیسکوییت ها ریخته صاف میکنیم دوباره بیسکوییت آغشته به قهوه می چینیم و دوباره از مواد...لایه آخر باید کرم باشد...در انتها روی آن پودر کاکائو پاشیده و توی یخچال میگذاریم.

بـه جای پنیر خامـه ای هم میشه از پنیر ماسکارپونـه استفاده کرد و اگر لیدی فینگر پیدا نکردین از پتی بور.
ناهید جون منظورم خودم کاپ کیک نیست منظورم استندش بود که میدونم چطوری درستید سمیرا بهم گفت ولی گفتم بذاری تو تاپیک بچه ها هم یاد بگیرن...........طبقات کاپ کیک

راستی به جای جای شیر خشک هم میتونید لوله مقوای وسط دستمال توالت(روم به دیوار!!) یا دستمال آشپزخونه یا لوله وسط طاق پارچه یا فویل رو بذارید به قول مسیحا بیلبیلک وسط فویل هههههههههه
2810