2777
2789
عنوان

هنرمندی های مامانای تیر 88

| مشاهده متن کامل بحث + 38523 بازدید | 249 پست
مرسی شیوا جون.....من دیشب توپی مرغ رو درست کردم ..مزه اش خیلی خوب نشد بهت بزنگم بیشتر برام توضیح بدی ؟
مهتا لطفا این تبلیغات ها رو پاک کن بعضی ها نمی فهمن کجا برن تبلیغ کنن دههههههههههههههه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی ......................خسته نباشید با اینهمه کارای خوشکلتون .................راستش من یه سوال داشتم ازتون ........مدتی پیش طرز تهیه کیک بدون فر رودیدم که دستورش هم تو مامی سایت امده بود الان هر چه میگردم پیداش نمیکنم اگه شما سراغ دارین اینجا بزاریدش .......................ممنون ازتون
منظورم اینه که داخل قابلمه یکم اب میریزی و مایه کیکت رو توفنجان میزاری و بعد فنجانها را تو قابلمه میچینی با بخار اب کیکتم پخته میشه ..................بیشتر از این ودیگه بلد نیستم ................اگه شما دستورش رو دارین به ما هم یاد بدین
برای لیلا مامی آرتین گل

دسر گلدونی مهتا ساز

اول کیک اسفنجی پختم و با قالب گرد برش زدم و گذاشتم ته لیوان یکبار مصرف
آپلود عکس کوچولوهای فارسی

بعد پودینگ نارگیل دکتر افسانه(دکتر اوتکر) درستیدم و ریختم روی کیک اسفنجی

بعد روشون پاستیل کرم گذاشتم

بعد کرم کاستارد درستیدم و داخلش هم مغز گردو و موز ریختم و قبل از اینکه سرد بشه و سفت ریختم روی اون

آخر سر هم بیسکوئیت قهوه ای رو با گوشکوب برقی خورد کردم و یه لایه نازک در حدی که روش پوشیده بشه ریختم روش

آخر سر هم میتونی چند تا شکلات سنگی بذاری یا اصلا نذاری و گل رو بزنی
برای بهاره جونی

ژله کفشدوزک البته این تو ذهنم بود و اولین باری بود که به اجرا در اومد و منم فرصتی نداشتم شما میتونید بیشتر روش کار کنید

اول ژله آلوئه ورا(بیرنگ) رو با مشکی ویلتون رنگ کردم و ریختم تو یه ظرف مستطیل تا ببنده کمی غلیظ تر از حد معمول

بعد خیلی کم ژله قرمز (آلوئه ورا با رنگ ویلتون قرمز کردم میتونید ژله آلبالو یا انار یا توت فرنگی بریزید ولی من میخواستم طعم دو تا ژله با هم فرقی نکنه فقط رنگش فرق داشته باشه) ریختم ته ظرف
گذاشتم فریزر و 2-3 دقیقه بعد در آوردم کامل بسته بود

بعد ژله مشکی که بسته بود رو با همون قالب بالائی قالب زدم و چیدم روی لایه نازک ژله قرمز توی قالب گرد 25 سانتم

بعد آروم آروم با قاشق 4-5 قاشق ژله قرمز ریختم روش و گذاشتم فریزر 5 دقیقه بعد بسته بود در آوردم و بقیه ژله رو ریختم روش دوباره گذاشتم یخچال تا کامل ببنده

برای سرش هم یه دایره مشکی کمی بزرگتر در آوردم و برای چشمش هم با دو تا خلال بادوم چشم سفید گذاشتم

البته دفعه اول که عکس گرفتم ژله مشکی رو گذاشتم ته ظرف و ژله قرمز روش ولی وقتی برگردوندم خوب نشد
دفعه دوم اول کمی قرمز ریختم که روی کارم یه دست بشه بعد مشکی ها رو گذاشتم که خیلی خوب شد ولی از مراحلش یادم رفته عکس بگیرم

ابنم کار نهائی از توی عکسای میز شام کرپ کردم زیاد خوب نیافتاده ولی خود ژله یکدست و عالی شد
اینم مراحل قند کفشدوزکی با رویال آبسینگ

این دو مرحله با قیف کاغذی یا نایلون فریزری درستیده میشه
مرحله آخر با خلال دندون طحت رو میکشی روش

اینم بسکوئیت اول رنگ قرمز رو بمال روی کل بیسکوئیت با فرچه........

بعدا با مشکی و قیف
2810