برای بهاره جونی
ژله کفشدوزک البته این تو ذهنم بود و اولین باری بود که به اجرا در اومد و منم فرصتی نداشتم شما میتونید بیشتر روش کار کنید
اول ژله آلوئه ورا(بیرنگ) رو با مشکی ویلتون رنگ کردم و ریختم تو یه ظرف مستطیل تا ببنده کمی غلیظ تر از حد معمول
بعد خیلی کم ژله قرمز (آلوئه ورا با رنگ ویلتون قرمز کردم میتونید ژله آلبالو یا انار یا توت فرنگی بریزید ولی من میخواستم طعم دو تا ژله با هم فرقی نکنه فقط رنگش فرق داشته باشه) ریختم ته ظرف
گذاشتم فریزر و 2-3 دقیقه بعد در آوردم کامل بسته بود
بعد ژله مشکی که بسته بود رو با همون قالب بالائی قالب زدم و چیدم روی لایه نازک ژله قرمز توی قالب گرد 25 سانتم
بعد آروم آروم با قاشق 4-5 قاشق ژله قرمز ریختم روش و گذاشتم فریزر 5 دقیقه بعد بسته بود در آوردم و بقیه ژله رو ریختم روش دوباره گذاشتم یخچال تا کامل ببنده
برای سرش هم یه دایره مشکی کمی بزرگتر در آوردم و برای چشمش هم با دو تا خلال بادوم چشم سفید گذاشتم
البته دفعه اول که عکس گرفتم ژله مشکی رو گذاشتم ته ظرف و ژله قرمز روش ولی وقتی برگردوندم خوب نشد
دفعه دوم اول کمی قرمز ریختم که روی کارم یه دست بشه بعد مشکی ها رو گذاشتم که خیلی خوب شد ولی از مراحلش یادم رفته عکس بگیرم
ابنم کار نهائی از توی عکسای میز شام کرپ کردم زیاد خوب نیافتاده ولی خود ژله یکدست و عالی شد