2777
2789
عنوان

هنرمندی های مامانای تیر 88

| مشاهده متن کامل بحث + 38523 بازدید | 249 پست
طرز تهیه کیک لیوانی افسانه.
مواد لازم. یک بسته پودر کیک دکتر اوتکر
مقداری شیر یا اب
یک عدد لیوان.

مواد را با هم مخلوط کرده سپس داخل لیوان میریزیم و میگزاریم داخل مایکروویو. 3 دقیقه بعد کیک اماده است.
نوش جان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کشتمت بهاره میایی تهران دیگه میایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دستم بهت می رسه حالا

-
طرز تهیه کیک لیوانی :
آرد 4 قاشق غذا خوری
شکر 4 قاشق غذا خوری
پودر شکلات 2 قاشق غذا خوری
شیر 3 قاشق غذا خوری
روغن 3قاشق غذا خوری
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
وانیل هم نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد

آردو شکر و بکینگ پودر ر وچودر شکلات رو توی یه لیوان ترجیحا تأکید میکنم ترجیحا در یه لیوان سرامیکی مخلوط می کنیم
بعد تخم مرغ رو اضافه کنید
بعد شیر وروغن رو به مواد اضافه کنید
بعد لیوان رو به مدت 3 دقیقه با حرارت 1000 وات یا قدرت 100 در ماکروفر می زاریم تا کیک پف کنه
کیک رو باقاشق از لیوان خارج کنید ونوش جان کنید
ولی من این مقدار مواد رو توی دوتا لیوان معمولی بزرگ می ریزم دوتا کیک لیوانی میده بع دروش رو با سس شکلات وچیپس شکلات تزئیین می کنم

بهاااااااااااااااااااره یاد گرفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طرز تهیه کوک گلاسه..
بستنی وانیلی را با نوشابه پرتقالی هم میزنیم و در لیوان بلند میریزیم . نوش جان میکنیم .
خدایی کار سختیه ولی امتحان کنین .خیلی خوشمزه است.
به همین سادگی به همین خوشمزگی
طرز تهیه ژله قلب قلب من اینه ..به خاطر بهاره نوشتم وگنه می دنم همه بلدید

اول سه رنگ ژله انتخاب کردم ..بعد به جای آب سرد شیر ریختم توشون ...تو ظرف های جداگانه ...کمی هم غلیظ گرفتم که سفت باشه برای قالب زدن
بعد ژله رو توی ظرف تخت ریختم تا ببنده ..بعد برگردوندم وقالب زدیم ..قالب قلب کوچیک وبزرگ داشتم
بعد ژله آلورا آماده کردم
قلب های قالب زده شده رو گذاشتم ته ظرف مخصوص ژله ..یواش یواش روی اونا ژله آلوئه ورا که کمی خنک شده بود ریختم تا قلب ها نیاد روی ظرف وته ظرف بمونه
نصف مواد رو ریختم ..بعد 20 دقیقه بعد بازم قلب های بای مونده وژله آلوئه ورا رو ریختم همون طوری
بعد از یه روز که تو یخچال موند به کمک آب جوش ظرف رو برگندوندم ..این جوری یه سری قلب رنگی وسط یه آب شفافق بود
ساده ساده بود
فقط نکته اش اینه که شیر رو وقتی اضافه کنید که ژله خنک شده باشه وگرنه می بره
واییییییییی.............من الان ضعف رفتم

افسانه رو ببین چه کرده همه رو دیوونه کرده............افسانه منم از این خورده شیشه ها درستیده بودم ولی تک رنگ چقدر رنگی رنگی قشنگ تر میشه

شیوا شیوا شیوا.............ای مادرزن هنرمند..........عشق من
روش تهیه

دو بسته ژله آلوئه ورا
یک بسته ژله توت فرنگی
سیب
هویج

سیب و هویج رو به اون شکل تهیه میکنیم............کمی آلوئه ورا ته ظرف ژله ریخته و میذاریم ببنده
وقتی بست....گلها رو درست میکنیم روش...........با قاشق حدودا سه قاشق ژله میریزیم میذاریم ببنده..........وقتی بست بقیه آلوئه ورا رو میریزیم و میذاریم ببنده..............وقتی بست ژله قرمز رو میریزیم و میذاریم ببنده
2810