2777
2789
عنوان

هنرمندی های مامانای تیر 88

| مشاهده متن کامل بحث + 38523 بازدید | 249 پست
به به خانومای هنرمند
من دلم از همش خواست ...
فکر کن اینهمه غذا و دسر خوشمزه روی یک میز زیبا که کنارش دیواری پر از دار و درخت ساخت ناهید جون باشه بنشینی پشت اون میز با موسیقی ملایم و دل انگیز مسیحا جون هی غذا بخوری دسر بخوری حالشو ببری و رژیم و اینا هم فراموش ...... هی هی هی دیگه بهشت میخوای چیکار ...
ناهید جون دستور پخت مرغ ترش رو بگذار که به باد دوران نوجوانی بپزم و حالشو ببرم
زنبق جون

من اینجوری درست می کنم

سبزی پلو یا کوکو رو سرخ می کنم کمی پیاز سرخ کرده هم می ریزم

بعد مرغ پخته شده رو اضافه می کنم

با لپه پخته شده با اب کم

نمک و فلفل و زرد چوبه اگه خواستی بعد رب الوچه می ریزم /محلی/ یا ای نارنجججججججج که بسیار خوش مزه اش می کنه

در اخر سیر له شده رو سرخ می کنی بعد یک تخم مرغ بهش اضافه می کنی و هم می زنی و اخرش به خورش اضافه می کنه

نوش جان

مرغ

سیزی پلو یا کوکو

لپه

نارنج اگر نداشتی ابلیمو یا ابغوره یا دو تاش رو جلیگزین کن

سیر
تخم مرغ

کمی هم پیاز داغ

راستی شما شمالی هستید

من از خانواده همسری یاد گرفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای ول با پودر آماده درست کردی یا همه اشو خودت درستیدی ؟

یه مدل بهتون کشک بادمجون یاد می دم خیلی رژیمی و کم روغن وفوق العاده خوش مزه است

بادمجون هارو تکه تکه کنید نمک بزنید ..زردآبش بیاد بیرون بعد بریزید تو قابلمه با کمی آب تقریبا یه لیوان سر خالی برای 1 ونیم کیلو بادمجون ..بعد بزارید با شعله کم ریز ریز بپزه وکاملا له بشه خودتون هم حین پخت همش بزنید تنا یه دست له بشه
بعد پیاز داغ فرااااااااااوون درست کنید این بادمجون های پخته رو توش تفت بدید با نمک وزردچوبه ونعاع وسیر
بعد بزارید یه کم تو این پیازها بمونه 10 دقیه بارم بپزه ..بعد سروش کنید وروش کشک بریزید البته هنگام پخت دوم کشک هم کمی اضافه می کنم که به مزه اش کمک می کنه
هم روغن کم می بره هم مزه اش عالی میشه امتحان کنید به من بگید
سلام نه همشو خودم درستیدم من شاید تا حالا یکبار پودر کیک خریده باشم همیشه خودم میدرستم....فقط تا حالا نتونستم خامه رو به کیفیت خامه قنادی در بیارم و هر کاری هم میکنم نمیشه همیشه کمی شل تر میشه

به افتخار مامانا یه کف مرتب.............
قربونت برم بوس

برای تهیه کرم رویال آبسینگ: یک عدد سفیده و نصف قاشق چ وانیل و نصف قاشق چ آبلیمو رو میزنی انقدر میزنی تا جای پره های همزن روشون بمونه بعد نصف لیوان یا یک لیوان پودر شکر یا حاک قند باید خیلی نرم باشه و چند بار آسیاب کنی رو اضافه میکین و 30 ثانیه دیگه هم میزنی کرم آماده است با انواع رنگهای خوراکی میتونی رنگش کنی و بریزی تو قیف و کار کنی (من با کاغذ روغنی و مشما فریزر قیف درستیدم)

رنگها هم میتونی اگر رنگ خوراکی نداری برای زرد از زعفران و قرمز از آب لبو و قهوهای کاکائو..............
ولی یه بستنی ساده و خوب میگم کم نیارم .

بستنی وانیلی رو تو یه پیش دستی بریزین و تختش کنین .یک عدد کمپوت هلوی درسته روش بزارین .میشه نیمروی بستنی ................................
به همین سادگی به همین خوشمزگی.

2810