2777
2789
عنوان

هنرمندی های مامانای تیر 88

| مشاهده متن کامل بحث + 38523 بازدید | 249 پست
واییییی روشنک چشام 4 تا شد

البته اون گلابی هات رو قبلا تو مامی سایت دیده بودم وو پی به هنرمند بودنت برده بودم ولی واقعا ای ول داری................................کلا مازندرانی ها خیلی با سلیقه هستن.................بوس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای شام کیک مرغ سالاد یونانی سالاد فوتوش سالاد تن ماهی سالاد ماکارونی کشک بادمجان یک ظرف هم برای فن دو که توش ناگت مرغ و کالباس و سوسیس
سالاد زیتون و توپ توپیبا مرغ و گوشت
سالاد یونانی برا تولد هاتون عالیه..........
البته من به جای سیب زمینی سیب پشنتی ریختم خیلی خوشمزه تر شدش حالا
مواد لازم: سیب زمینی متوسط 3 عدد-سینه درسته مرغ پخته شده یک عدد- نصف لیوان ماست و نصف لیوان خامه و پیازچه و شوید خردشده و 2 حبه سیر و خیار شور مقداری

طرز تهیه: سیب زمینی پخته شده رو به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و با ماست و سس مایونز و سیر و نمک و فلفل قاطی کرده و برای طعم گیری توی یخچال می گذاریم. در این فاصله مرغ پخته شده رو نگینی ریز خرد کرده و شوید را ریز خرد می کنیم و قسمت های سفید پیازچه را هم ریز خرد کرده و خیار شورها را خرد کرده و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم (مقدار شوید و پیازچه و خیارشور بستگی به خودتون داره می تونین کم کم اضافه کنین تا طعم دلخواهتونو درست کنین)
برای فرم دهی می تنیم قالب رو با کیسه فریزر بپوشونیم و مایه سالاد رو توش ریخته و با قاشق کاملا صافش کنیم و به مدت 2 ساعت تو یخچال بگذاریم بعد قالب رو توی ظرف سرو برگردونیم و کیسه ها رو ور داریم و روش سس مایونز زده
برای تزئین و سروش یه مدل دیگه هم هست که خیلی طرفدار داره
نون تست رو از قطرش به دو قسمت تقسیم می کنیم. دو تا مثلث می شه.سالاد رو می مالیم روی یکی از مثلث ها و مثلث دوم رو می ذاریم رو سالاد. یعنی مثل ساندویچ می شه. به تعداد مهمون ها و محض احتیاط چند تا بیشتر! بعد روی مثلث ها رو سس می زنیم و بعد یکی رو با گوجه فرنگی نگینی ریز خرد شده یکی رو با هویج رنده شده دیگری با خیارشور ریز با تخم مرغ آب پز ریز با فلفل دلمه ای به رنگ های متفاوت پر می کنیم

سالا تن ماهی
تن ماهی 2 قوطی
سیر یک بوته
خیارشور نصف قوطی
مایونز به مقدار دلخواه
چپس خلال هم یک تا ذو بسته داخلش و مقداری هم باری تزئین
تن ها رو بعد از جوشوندن باید روغنش را خالی کنی بریزی تو ظرف بعدش بقیه مواد را مخلوط کنی سیرها را هم با سیر له کن یا رنده بریری توش مخلوط کنی
مال من خیلی طرف دار داره
2810