2777
2789
عنوان

هنرمندی های مامانای تیر 88

| مشاهده متن کامل بحث + 38523 بازدید | 249 پست
ممنون مهتا
ماریا ومسیحا بابا اینقدر شکسته نفسی نکنید
من دیشب سوفله بادمجون درست کردم البته یادم رفت عکس بندازم
اینم دستور پختش ....شبیه لازانیا شده بود .

اول بادمجون هارو حلقه حلقه می کنید بعد نمک می زنید ..می زارید /اب تلخی اش بیاد بیرو ن
بعد سرخ می کنیم
مواد ماکارونی :گوشت -قارچ -فلفل دلمه -نمک وفلفل وادویه +کمی سیب زمینی نگینی سرخ شده ...درست می کنیم برای مواد گوشتی اش
بعد بادمجون هارو می چینیم ته ظرف پیرکس
یه لایه بادمجون یه لایه سس سفید یه لایه پنیر پیتزای رنده شده می چینم تا هر چا مواد باقی موند
بعد می زاریم داخل فر یا ماکروفر
من داخل ماکرو فر گذاشتم درش هم گذاشتم روش به مدت 15 دقیه با قدرت 50بعد درش رو برداشتم به مدت 5 دقیه گریل رو روشن کردم
حالا سرو کنید با نون یا خالی خالی بخورید نوش جان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به چه تاپیک خوشمزه ای
من هم مامان تیر ماهی ام البته از نوع بی هنرش
می آم اینجا استفاده می کنم
شاید امشب سوفله بادمجان درست کنم مرسی افسانه جون .(هوس بادمجون کردم خریدم مونده تو یخچال .......)

سالاد یونانی برا تولد هاتون عالیه...........

البته میدونم اکثرا بلد هستن گفتم بذاریم اینجا شاید به درد یه نفر بخوره

مواد لازم: سیب زمینی متوسط 3 عدد-سینه درسته مرغ پخته شده یک عدد- نصف لیوان ماست و نصف لیوان خامه و پیازچه و شوید خردشده و 2 حبه سیر و خیار شور مقداری

طرز تهیه: سیب زمینی پخته شده رو به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و با ماست و سس مایونز و سیر و نمک و فلفل قاطی کرده و برای طعم گیری توی یخچال می گذاریم. در این فاصله مرغ پخته شده رو نگینی ریز خرد کرده و شوید را ریز خرد می کنیم و قسمت های سفید پیازچه را هم ریز خرد کرده و خیار شورها را خرد کرده و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم (مقدار شوید و پیازچه و خیارشور بستگی به خودتون داره می تونین کم کم اضافه کنین تا طعم دلخواهتونو درست کنین)
برای فرم دهی می تنیم قالب رو با کیسه فریزر بپوشونیم و مایه سالاد رو توش ریخته و با قاشق کاملا صافش کنیم و به مدت 2 ساعت تو یخچال بگذاریم بعد قالب رو توی ظرف سرو برگردونیم و کیسه ها رو ور داریم و روش سس مایونز زده
برای تزئین و سروش یه مدل دیگه هم هست که خیلی طرفدار داره
نون تست رو از قطرش به دو قسمت تقسیم می کنیم. دو تا مثلث می شه.سالاد رو می مالیم روی یکی از مثلث ها و مثلث دوم رو می ذاریم رو سالاد. یعنی مثل ساندویچ می شه. به تعداد مهمون ها و محض احتیاط چند تا بیشتر! بعد روی مثلث ها رو سس می زنیم و بعد یکی رو با گوجه فرنگی نگینی ریز خرد شده یکی رو با هویج رنده شده دیگری با خیارشور ریز با تخم مرغ آب پز ریز با فلفل دلمه ای به رنگ های متفاوت پر می کنیم

نکته برا اینکه سالادتون خوشمزه تر شه میتونین از روز قبل درستش کنین
اینم از کوکوی مرغ


سینه مرغ یک عدد زعفران چهار قاشق
پیاز بزرگ دوعدد زرشک دو قاشق
تخم مرغ 10 عدد بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
سیب زمینی پخته دو عدد نمک و فلفل به اندازه کافی
رب گوجه فرنگی یک قاشق

مرغ را با پیاز می گذاریم بپزد طوریکه آب آن تمام شود پیازها را رنده کرده وبا روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود مرغ را ریش ریش کرده و به پیاز سرخ شده اضافه میکنیم زعفران را در آب جوش حل میکنیم و میگذاریم رنگ بیندازد بعد همراه زرشک و رب به پیاز و مرغ اضافه کرده سیب زمینی را پخته و رنده میکنیم و به مواد اضافه میکنیم بعد نمک و فلفل و بکینگ پودر و تخم مرغها را خوب زده و به بقیه مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم داخل ماهی تابه روغن میریزیم و مواد را میریزیم و داخل فر میگذاریم
منم یک سالادی درست می کنم اسمش رو نمی دونم هر کس خورده خوشش اومده

کلم سفید و کالباس که من بدون کالباس هم درست کردم باز خوب شد می تونید

نعنا خشک کنسرو ذرت کشمش خیس خوده سس سالاد که من ماست رو ابلیمو و کمی سس نمک و فلفل می زنم با نعنا خشک می شه سس سالاد
من دلم از اون سالد یونانی خواست

و انقدر زنیّت ندارم که درستش کنم :(


کوکوی مرغ رو ما اینطوری درست میکنیم :


سینه ی مرغ پخته پوره پوره شده

فل فل دلمه ای نگینی

گوجه فرنگی نگینی

آرد سوخاری به مقدار لازم

تخم مرغ

نمک- فلفل سیاه -آویشن

همه رو مخلوط میکنیم و پخش میکنیم کف ماهیتابه با شعله ی کم . یک طرفش که سرخ شد برش میگردونیم و روش پنیر گودا میریزیم . یک غذای خیلی کامله و سالم من برای مریمناز میذارم تو فر ترجیحا سرخ کردنی نخوره
خیلیییییییییییییییی هم دوست داره
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
زبرا کیک.......zebra cake....... کیک گورخری یا کیک راه راه......

مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
شکر 2پیمانه
شیر 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
وانیل ?/1 ق چای خوری
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 3 ق مرباخوری
پودر کاکائو 2 ق سوپ خوری
رنده پوست پرتقال در صورت تمایل
طرز تهیه:
تخم مرغها و شکر را با درجه تند همزن می زنیم تا مثل کرم شده و روشن شود . روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن می زنیم .
آرد ،وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و در 3 مرحله به اضافه شیر به کیک اضافه می نماییم .
مواد را به 2 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به 1 قسمت پودر کاکائو اضافه می کنیم.فر را با درجه 180 روشن می کنیم.کف قالب 26 سانت را کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده و کمی آرد می پاشیم
ابتدا حدود 3 قاشق غذا خوری از رنگ کرم را درست وسط قالب میریزم و بدون اینکه تکان دهیم 3 قاشق از رنگ قهوه ای را درست در مرکز قالب و روی رنگ قبلی میریزیم و دوباره بدون تکان دادن ظرف رنگ بعدی را روش میریزم و همینطور ادامه میدیم تا مواد مون تموم شه...............تا اینجا شبیه مال هجران جون میشه............اگر آخر سر با چاقوی تمیز از مرکز به سمت محیط دایره خط بندازیم میشه مثل مال من......... اگر مایل بودین میتونین رنده پوست پرتقال را به رنگ کرم اضافه کنید
............حدود 1 ساعت بایددر فر بماند


نکته بسیارررر مهم تو این کیک اینه که............به همون اندازه که پودر کاکائو به نصف مایع میزنیم که رنگش قهوه ای بشه(که این مقدار دلخواه هست تا به رنگ مورد نظرتون برسید.............نصف همون اندازه آرد رو به مایع کرم رنگ میزنیم تا غلظت مواد یکسان بشه چون اگر این کار رو نکنیم احتمال داره رنگ قهوه ای ته نشین بشه و خطها یکدست نشن


من پارسال این کیک رو یاد گرفتم و از اون موقع تا حالا به جای کیک ساده همیشه اینو میپزم چون موادش همونه فقط با افزودن 2 قاشق کاکائو یه کیک خوشمزه تر و خوشرنگ تر دارم

اینم اولین کارم هست مربوط به پارسال

این عکسم مربوط به پارساله
قبل ازپخت
آپلود عکس کوچولوهای فارسی

بعد از پخت
آپلود عکس کوچولوهای فارسی

اینم یه عکس از تو نت گرفتم زبرا چند رنگ
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
چه کیکی به به
مسیحا ما واین همه هنر محاله بابا چه توقع هایی داری ...حلیم بادمجون راست کار مادربزرگ هاست

من چند روز پیش کتلت لوبیا سبز درست کردم امتحان کنید برای بچه ها خیلی نرم وخوب از آب درمیاد
لوبیا سبزرو اول بشویید بعد بریزید تو قابلمه با یه مقدار آب یه ساعت بعد می پزه بعد میکسش کنید بعد تخم مرغ و نمک و فلفل وسپس در مقادیری اندازه کتلت در روغن سرخ کنید ..
خیلی هم زود سرخ میشه مزه اش هم خوب بود یه کم هم شیرین هست ....بچه های من خوردن
ای جانم با این گورخر کیکت کشتی من رو که

الهی هزار بار شکر آقای همسر نی نی سایت نمیاد وگرنه هزار بار میکشت من رو که یه کم از اینها یاد بیگیر !


افسانه فکر کنم خوب بشه این کتلته که گفتی البته بیشتر شبیه کوکو بود . کتلت سیب زمینی هم میخواد
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
حلیم بادمجان های مامی سایت خیلی سخت بود ... بابا من نوازنده ام گناهم چیه که آشپزیم خوب نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
2810
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز