زبرا کیک.......zebra cake....... کیک گورخری یا کیک راه راه......
مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
شکر 2پیمانه
شیر 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
وانیل ?/1 ق چای خوری
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 3 ق مرباخوری
پودر کاکائو 2 ق سوپ خوری
رنده پوست پرتقال در صورت تمایل
طرز تهیه:
تخم مرغها و شکر را با درجه تند همزن می زنیم تا مثل کرم شده و روشن شود . روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن می زنیم .
آرد ،وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و در 3 مرحله به اضافه شیر به کیک اضافه می نماییم .
مواد را به 2 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به 1 قسمت پودر کاکائو اضافه می کنیم.فر را با درجه 180 روشن می کنیم.کف قالب 26 سانت را کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده و کمی آرد می پاشیم
ابتدا حدود 3 قاشق غذا خوری از رنگ کرم را درست وسط قالب میریزم و بدون اینکه تکان دهیم 3 قاشق از رنگ قهوه ای را درست در مرکز قالب و روی رنگ قبلی میریزیم و دوباره بدون تکان دادن ظرف رنگ بعدی را روش میریزم و همینطور ادامه میدیم تا مواد مون تموم شه...............تا اینجا شبیه مال هجران جون میشه............اگر آخر سر با چاقوی تمیز از مرکز به سمت محیط دایره خط بندازیم میشه مثل مال من......... اگر مایل بودین میتونین رنده پوست پرتقال را به رنگ کرم اضافه کنید
............حدود 1 ساعت بایددر فر بماند
نکته بسیارررر مهم تو این کیک اینه که............به همون اندازه که پودر کاکائو به نصف مایع میزنیم که رنگش قهوه ای بشه(که این مقدار دلخواه هست تا به رنگ مورد نظرتون برسید.............نصف همون اندازه آرد رو به مایع کرم رنگ میزنیم تا غلظت مواد یکسان بشه چون اگر این کار رو نکنیم احتمال داره رنگ قهوه ای ته نشین بشه و خطها یکدست نشن
من پارسال این کیک رو یاد گرفتم و از اون موقع تا حالا به جای کیک ساده همیشه اینو میپزم چون موادش همونه فقط با افزودن 2 قاشق کاکائو یه کیک خوشمزه تر و خوشرنگ تر دارم
اینم اولین کارم هست مربوط به پارسال
این عکسم مربوط به پارساله
قبل ازپخت
بعد از پخت
اینم یه عکس از تو نت گرفتم زبرا چند رنگ