سلام عزیزانم ممنونم بابت لطفتون
میتونید در صورت امکان از لایه های کیک اماده استفاده کنید در غیر اینصورت اول کیک اسفنجی درست کنید به اینصورت
آرد: 225 گرم
تخم مرغ: 6 عدد
شکر: 220 گرم
وانیل یا اسانس: یک دوم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
شیر: 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
آرد و بیکینگ پودر را الک کرده کنار بگذارید. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید، قالب کیک را کمی چرب کنید.
تخم مرغ ها را به مدت 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا سفید و حجیم شود؛ سپس شکر را به تدریج اضافه کنید و بعد از هربار اضافه کردن خوب هم بزنید تا شکر در تخم مرغ حل شود. در نهایت شیرو آرد الک شده را اضافه کنید حالا با کارد پلاستیکی به صورت دوارنی و سریع مایه کیک را هم بزند هرچه سریعتی هم بزنید و هوای بیشتری با مواد مخلوط بشه کیک شما بیشتر پف می کنه و پوک تر می شود.
حالا کف قالب را که چرب کرده اید با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید، مایه کیک را در قالب ریخته و در فر قرار دهید، اگر مواد تهیه کیک شما دقیقا همین مواد باشد و فر را نیز قبلا به اندازه کافی گرم کرده باشید بیست و پنج دقیقه وقت لازم هست تا کیک شما آماده شود، برای اینکه از آماده شدن کیک مطمئن بشوید می توانید با انگشت به سطح کیک فشار وارد کنید اگر سطح کیک به حالت عادی برگشت و جای انگشت شما روی کیک نماند، کیک شما آماده است.
بعد از خنک شدن کیک آن را از قالب خارج کنید و روی پایه های فلزی مخصوص خنک شدن کیک قرار دهید، دقت کنید که اگر قبل از خنک شدن کیک آن را در ظرف قرار دهید بخار کیک باعث می شود که محل تماس کیک با ظرف نرم و له شود.
حالا برای درست کردن یک کیک تولد زیبا و خوشمزه می تونید 100 گرم خامه را با دو قاشق پودر قند نرم شده بزنید تا فرم بگیرد، و در یخچال قرار دهید تا سرد شود
کیک را به صورت افقی به سه قسمت تقسیم کنید اگر به کرم کیک دسترسی دارید میتونید استفاده کنید و در غیر اینصورت میتونید با ارد ذرت کاسترد کرم درست کنید و روی لایه اول ابتدا کمی کرم و بعد کمی خامه و بعد میوه های خرد شده قرار بدید و بعد لایه دوم رو قرار دهید به همین طریق تا لایه اخر سپس با خامه زده شده رو ی کیک و روی دیواره های کیک را بپوشانید و با سلیقه خودتان با کمک از انواع میوه های فصلی، شکلات، ورقه های ژلاتین ... روی کیک را تزئین کنید.
من از برشهای توت فرنگی استفاده کردم به اینصورت که از وسط نصف کردم و قسمت بالای توت فرنگی رو با برگهاش روی کیک گذاشتم وقسمت پائین توت فرنگی رو به دیواره کیک زدم
با کمی خلاقیت میشه کیکهای فوق العاده خوشمزه و زیبا درست کرد
نوش جان