2777
2789

واااای دارم میمیرم از سردرد نیمه راست سرم فقط چکار کنم ،البته همیشه قبل از پریودی هم تا یکهفته همینجورم نمیدونم چرا 

خدایا ،قرارم باش،یارم باش...جهان تاریکی محض است...میترسم پناهم باش...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگرنه.منم دارم .بعد میزنه ب چشمام ب نورم حساس میشم خیلی بده .

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  

بستنی بخور... تند تند تا به سرت شوک وارد بشه سردردش خوب میشه....

من باردارم ، سردرد دارم بجای حالت تهوع و همه چی بارداری... منم یا سمت چپ یا سمت راست و یا فقط ابروهام درد میکنن... قرص که نمیتونم بخورم دیشب گفتم شوهرم برام بستنی اورد خوردم سر دردم خوب شد فقط کم کم دردش خوب میشه همون لحظه داد نزن، تند تند حرف نزن، سرتو تکون نده ، سرت داد نزنن خوبی میشی 

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.

وای میفهمم دردتو منم گاهی اینجوری میشم دیشبم از حموم اومدم نصف شب یه طرف سرم درد میکرد شربت ابلیمو درس کردم با یه قرص استامینوفن خوردم خوب شد😑

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

سلام، اگه سردرد یک طرفه و به حالت ضربان دار هستش احتمال داره میگرن باشه،

اگه مشکل معده نداری، بروفن خوبه، ولی اگه معده ات اذیته، استامینوفن ساده ۵۰۰ میلی گرمی بخور، فردا یه دکتر برو، که یه سری علایم رو چک کنه و دارو هم بده بهت

سلام، اگه سردرد یک طرفه و به حالت ضربان دار هستش احتمال داره میگرن باشه، اگه مشکل معده نداری، بروفن ...

اره ضربان داره حالت رگی درد میکنه از جلو سرم وچشمم تا پشت سرم درد میکنه 

خدایا ،قرارم باش،یارم باش...جهان تاریکی محض است...میترسم پناهم باش...

سوراخ بینی سمت راست رو بگیر بعد با سوراخ بینیت سمت چپ نفس عمیق بکش داخل 

بعد با سمت راستی بده بیرون یعنی چپ رو بگیر 

و هی تکرار کن بلعکس هم ...

انشاالله بهتر بشی ....

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید