2777
2789
عنوان

واقعا مردا از چه زن های خوششون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2739 بازدید | 101 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نخواسته کم بیاره شوهرت😂وگرنه مردها هم دقیقا عین زنها نیاز جنس ی دارن.نه کمتر نه بیشتر

بحث کم اوردن نیس اونجوری ک میگی نیس مث کف دست باهام روراسته نمیتونه بپیچونه یا جرزنی کنه نظرشو گفت فقط ک برام خیلی جالب بود 

🖤

من همه ی مردا و نمیدونم .اما شوهر خودم زنی و دوست داره که براش اشپزی کنه.ارایش و لباس خوب.خوش اخلاق و مهربون باشه همیبییشه😏بدون اجازه ش تا سرکوچه هم نره.هرچی مامانش گفت بگه چشم و هربی احترامی هم که کردن به روی خودش نیاره و صمیمی و مهربون باشه با خانوادش😏هفته ای یه بار هروقت خودش صلاح دونست یکی دوساعت ببرتش بیرون و اونجا هم بهش گیربده که موهات زیاد بیرونه و.😏ارایش و لباس پوشیدنش مطابق سلیقه اون باشه.و خلاصه دقیقااا یه برده میخواد .و منم دااارم براش😏😀

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
البته قد بلند که دست خودشون نیست واون انتخاب ماست پول هم دیگه هرکسی به اندازه تلاش وروزیش. اما خوش ...

تدجیحا کور هم باشه دیگه گل و بلبل میشه

بهترین اتفاق زندگیم اینه که دیگه نیستی.کاش خدا یه برنامه بزاره دیگه کلا نبینمت😅
ولی مرد و زن فرق داره بعضیها سرد مزاجن و بعضیها گرم

من شوهرم ۷سال اختلاف سنی داریم اوایل خیلی دعواداشتیم سررابطه اون میگفت بابا کمرم دردمیکنه منم میگفتم به من چه من میخوام بعد زایمانم بهترشدم  الان میگه خوتو جوونی تو توی اوووووجشی ازمن ولی گذشته

به جهنم....والا دلت خوشه تواما خواهر....😂😂😂😂😂
2810