2777
2789

من حدود ده سالی هست که به بیماری ماکولارآمیلوئیدوز مبتلا هستم و تو این مدت پزشکی نبوده که به من معرفی شده باشه و‌ نرفته باشم از حاذق ترین متخصصین پوست گرفته تا پزشک های متخصص زیبایی و لیزر ولی تو این مدت متاسفانه از هیچ کدوم نتیجه نگرفتم و‌ همه شون میگفتن که بیماری من درمان نداره، از محلول ها و لوسیون های روشن کننده قوی پوست گرفته تا حتی لیزر که باز هم تاثیری روی تیرگی های پوستم نداشت بیشترین لکه های تیره برای من در ناحیه دستهام و‌ پشت پاهام بود که وقتی لباس آستین کوتاه میپوشیدم بسیار آزار دهنده بود، چند وقت پیش بطور اتفاقی یکی از دوستام به من صابون روشن کننده پوست معرفی کرد و من هم استفاده کردم دوستم به من یقین میداد که این صابون لکه ها رو تا حدود ۷۰-۸۰٪ روشن تر از قبل میکنه، با وجود اینکه قلبا اعتمادی به خوب شدن بیماری ام اونم بوسیله یه صابون‌ نداشتم ولی استفاده کردم هر روز تمام نواحی تیره بدنم رو با صابون میشستم و‌ بعد از لوسیون روشن کننده برای جلوگیری از خشک شدن و خارش پوستم استفاده کردم و بعد از سه هفته بطور معجزه آسایی شاهد روشن شدن تقریبی لکه ها شدم ، باز به پیشنهاد دوستم استفاده از پودری بنام گانودرما که باعث سریعتر شدن روند درمانم شد و امروز میتونم با رضایت کامل بگم این صابون‌ و پودر باعث شد لکه های من خیلی خیلی بهتر بشه حتی با وجود اینکه من اول راه درمان هستم و هنوز دارم این درمان ادامه میدم و ‌هر روز شاهد بهتر شدن لکه ها میشم. خواستم تجربه خودم با کسانی که این بیماری دارن در میون بزارم و بگم بجای استفاده از داروهای  شیمیایی که بعضا ممکنه بجای درمان بدتر نتیجه عکس داشته باشه، برای یکبار هم شده تجربه منو امتحان کنن و امیدوارم مثل من نتیجه بگیرن. اگر کسی بخواد و‌نمایل داشته باشه میتونه از طریق ایمیل به من پیام بده تا عکس لکه های پوستم قبل و‌بعد از استفاده از این صابون بفرستم و حتی عکس صابون و‌ پودر براش بفرستم تا اگر دوست داشت بتونه تهیه کنه

manizhe.tahavori@gmail.com

این ایمیل من

خوشحال میشم شما هم اگر تجربه ای داشتید با بقیه به اشتراک بزارید تا شاید کمکی باشه برای بهبود بیماری شون

تعداد رای : 1
نظرسنجی
ماکولارآمیلوئیدوز
0
0%
راه های درمان
1
100%

اینم شد بیماری من واریس دارم باوووو هیچیم نیست ۳ .۴ نا دکتر رفتم میگ حساس نباش همه دارنننن چند تا رگ دگ سر پا وانستا از تلانزکتازی واریس نشه همیننننننننننن میگ فقط کاش من لک سیا داشتممم جا واریسسس 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام به شخصه درمان شدم اونم یه خانمی درمانشو از تاجیکستان وارد میکنه که الان دقیقا نمیدونم بازم داره یانه خدا خیرش بده از شر اون کابوس وحشتناک خلاص شدم ‌اینم شمارش۰۹۳۸۵۳۲۳۲۹۸

سلام به شخصه درمان شدم اونم یه خانمی درمانشو از تاجیکستان وارد میکنه که الان دقیقا نمیدونم بازم داره ...

سلام عزیزم 

میتونید تو اینستا به من پیام بدید تا راهنمایی تون کنم 

آدرس اینستای من manizhe tahavori یا به آیدی من به آدرس manizhe596

دوست عزیز اسم صابون رو بگین وعکس از لک ها وخوب شدنش هم بزارین،ممنونم

سلام عزیزم لطفا تو اینستاگرام به آدرس manizhe tahavori به من پیام بدید تا راهنمایی تون کنم یا به آیدی من به آدرس manizhe596

سلام به شخصه درمان شدم اونم یه خانمی درمانشو از تاجیکستان وارد میکنه که الان دقیقا نمیدونم بازم داره ...

خیلی عالیه

منم الان ۲ سال هست که درگیر ماکولار هستم.البته ۶ پیش متوجه شدم که این بیماری ماکولتر هست.تا قبل از اون دکترا بهم میگفتن قارچ پوستیه😐

منم تا جایی که ممکن بود پوستم رو همیشه خشک نگه میداشتم😳ماکولار هم که بر اثر خشکی پوست بوجود میاد.خودتون فهمیدین چی شده دیگه😢😭

حالا این خانم اسمشون چی هست؟؟؟

خیلی عالیه منم الان ۲ سال هست که درگیر ماکولار هستم.البته ۶ پیش متوجه شدم که این بیماری ماکولتر هست ...

منم درمان شدم توسط همین خانم عزیزم ولی نمیدونم هنوز فعالیت دارن در این زمینه یانه درمانشون معجزه ست من قبلا هم درموردشون تایپیک زده بودم ۰۹۳۸۵۳۲۳۲۹۸ فقط هم واتساپشون کارمیکنه با این خط عزیزم .

منم درمان میشم ولی کاملا به طور علمی و بدون عوارض با یه داروی عالی که جایزه نوبل هم داره  این یه بیماریه خاصه و درمانش سخته ولی خداروشکر من خوب شدم اگه کسی کمک خواست بهش بگم فقط بچه ها ندارین این بیماری پیشرفت کنه و زود درمان کنین این بیماری با راه سنتی و کرم و چیزای مسخره درمان نمیشه 

یعنی واقعا میخواین به دارویی که معلوم نیست چیه اعتماد کنین من اینو میشناسم و میدونم که دروغه سلامتی خودتون و به خطر نندازین خیلیا با داروهای غلط گرفتار بیماریهای جدید و خطرناکه دیگه میشن مواظب باشین و منطقی تصمیم بگیرین