من حدود ده سالی هست که به بیماری ماکولارآمیلوئیدوز مبتلا هستم و تو این مدت پزشکی نبوده که به من معرفی شده باشه و نرفته باشم از حاذق ترین متخصصین پوست گرفته تا پزشک های متخصص زیبایی و لیزر ولی تو این مدت متاسفانه از هیچ کدوم نتیجه نگرفتم و همه شون میگفتن که بیماری من درمان نداره، از محلول ها و لوسیون های روشن کننده قوی پوست گرفته تا حتی لیزر که باز هم تاثیری روی تیرگی های پوستم نداشت بیشترین لکه های تیره برای من در ناحیه دستهام و پشت پاهام بود که وقتی لباس آستین کوتاه میپوشیدم بسیار آزار دهنده بود، چند وقت پیش بطور اتفاقی یکی از دوستام به من صابون روشن کننده پوست معرفی کرد و من هم استفاده کردم دوستم به من یقین میداد که این صابون لکه ها رو تا حدود ۷۰-۸۰٪ روشن تر از قبل میکنه، با وجود اینکه قلبا اعتمادی به خوب شدن بیماری ام اونم بوسیله یه صابون نداشتم ولی استفاده کردم هر روز تمام نواحی تیره بدنم رو با صابون میشستم و بعد از لوسیون روشن کننده برای جلوگیری از خشک شدن و خارش پوستم استفاده کردم و بعد از سه هفته بطور معجزه آسایی شاهد روشن شدن تقریبی لکه ها شدم ، باز به پیشنهاد دوستم استفاده از پودری بنام گانودرما که باعث سریعتر شدن روند درمانم شد و امروز میتونم با رضایت کامل بگم این صابون و پودر باعث شد لکه های من خیلی خیلی بهتر بشه حتی با وجود اینکه من اول راه درمان هستم و هنوز دارم این درمان ادامه میدم و هر روز شاهد بهتر شدن لکه ها میشم. خواستم تجربه خودم با کسانی که این بیماری دارن در میون بزارم و بگم بجای استفاده از داروهای شیمیایی که بعضا ممکنه بجای درمان بدتر نتیجه عکس داشته باشه، برای یکبار هم شده تجربه منو امتحان کنن و امیدوارم مثل من نتیجه بگیرن. اگر کسی بخواد ونمایل داشته باشه میتونه از طریق ایمیل به من پیام بده تا عکس لکه های پوستم قبل وبعد از استفاده از این صابون بفرستم و حتی عکس صابون و پودر براش بفرستم تا اگر دوست داشت بتونه تهیه کنه
manizhe.tahavori@gmail.com
این ایمیل من
خوشحال میشم شما هم اگر تجربه ای داشتید با بقیه به اشتراک بزارید تا شاید کمکی باشه برای بهبود بیماری شون