2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25175 بازدید | 717 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

❇️حالا سوال من اینه که به نظرتون سرکلاژ واژینال برای من جواب میده؟ چون دهانه رحمم خیلیییی زود باز ش ...

عزیزم ,منم توی بارداریام اکثرا تیرویید بارداری میگرفتم و درنهایت هم کم کاری برام مونده و همچنان دارم قرص میخورم.اگر از ایمنی باشه با داروها و استراحت درست میشه.ولی بنظرم درکل بعداز چندتا سقط دهانه رحم شلتر میشه از روز اولش و صدرصد نارسایی دهانه رحم هم دارید و سرکلاز لازم ففط یه مساله اینه که دکترا تا زمانیکه سرکلاژ واژینال نشده باشید و جواب نگرفته باشید سرکلاژ شکمی نمیکنند

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
عزیزم ,منم توی بارداریام اکثرا تیرویید بارداری میگرفتم و درنهایت هم کم کاری برام مونده و همچنان دارم ...

و مطمنا میگند اول باید سرکلاژ واژینال بشی اگر جواب نگرفتی شکمی میشی.ولی درکل بنظرم اگر داروهاتو کاملتر کنند و آنکسوهپارین و آسپرین هم ازهمون اول بهتون بدن و سرکلاز هم بشید ابنشالاجواب  میگیرید با استراحت مطلق

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
و مطمنا میگند اول باید سرکلاژ واژینال بشی اگر جواب نگرفتی شکمی میشی.ولی درکل بنظرم اگر داروهاتو کامل ...

اگه به البرزی اصرار کنم چی؟ چون دو هفته دیگه باهاش نوبت دارم 

راستی عزیزم شیراز چندتا دکتر خوب پریناتولوژی و ایمونولوژی بهم معرفی میکنی؟ قبل بارداری زیر نظر کدوم دکتر باشم دقیق تر و حساس تر مسئله منو پیگیری میکنه؟

اگه به البرزی اصرار کنم چی؟ چون دو هفته دیگه باهاش نوبت دارم  راستی عزیزم شیراز چندتا دکتر خوب ...

شما اصرارکن ببین چی میگه ولی درکل دکتر بداخلاقیه.من خودم نامه از دکتر عمویی گرفتم باتوجه به سوابق قبلم و بردم پیشش و عملم کرد.من خودم تو بارداریام تحت نظر دکترحمیرا وفایی پریناتالوژیست بودم.الان فکنم دیگه ویزیت نمیکنه فقط سونو میکنه سونوهاشم معروفه.چندماه پیش به منشیش تو واتس اپ پیام دادم گفت جایگزین دکتر برو‌ ویش این دوتا دکتر ،دکتر معصومه شیبانی

دکتر سارا حسین میرزایی،دکتر میرزایی یکی ازدوستام بیمارش بوده و میگفت کارش عالیه و تشخیصاش حرف نداره.ولی خودم پیشش نرفتم.

شما اصرارکن ببین چی میگه ولی درکل دکتر بداخلاقیه.من خودم نامه از دکتر عمویی گرفتم باتوجه به سوابق قب ...

ببخشید دکتر ایمونولوژیم چون مال خیلی سال پیش هست و فقط یبار رفتم اسمش یادم نمیاد 

اگه به البرزی اصرار کنم چی؟ چون دو هفته دیگه باهاش نوبت دارم  راستی عزیزم شیراز چندتا دکتر خوب ...

ازسایت نوبت البرزی گرفتی؟

شما اصرارکن ببین چی میگه ولی درکل دکتر بداخلاقیه.من خودم نامه از دکتر عمویی گرفتم باتوجه به سوابق قب ...

من دوبار رفتم پیشش عکس رنگی نوشت جواب رو بردم گفت سپتوم داری و بهم نوبت عمل داد اما پیچوندم رفتم پیش البرزی عمل کردم 😃 به نظرت باز برم پیشش؟  نمیدونستم متخصص پریناتولوژیه

من دوبار رفتم پیشش عکس رنگی نوشت جواب رو بردم گفت سپتوم داری و بهم نوبت عمل داد اما پ ...

منم نمیدونم‌ پریناتالوژیست هست یانه .ولی این دکتر میرزایی بنظرم دستیار عمل سرکلاژمنم بود با البرزی

منم نمیدونم‌ پریناتالوژیست هست یانه .ولی این دکتر میرزایی بنظرم دستیار عمل سرکلاژمنم بود با البرزی

جالب اینجاست دوستم پیش دکتر رستمی میرفت دستیار رستمی هم  بوده  گفت قبل از اینکه بخام هبسترو کنم از روی عکس رنگی بهم گفته رحمت کوچیکه و سرکلاژ شکمی‌هم بهت جواب نمیده.ولی رستمی‌گفته بوده باید هیستر و بشی بعدا نظر قطعی بدم.که بعدشم همون نظرو داده

جالب اینجاست دوستم پیش دکتر رستمی میرفت دستیار رستمی هم  بوده    گفت قبل از اینکه بخا ...

اها پس میرم پیشش، به منم به عنوان دستیار رستمی معرفیش کردن، حالا باز میرم امیدوارم برا مشکل منم مفید باشه،،

عزیزم دوست شما در نهایت چکار کرد؟ 

نسترن جان شما دیگه نمیای نی نی سایت؟

سلام به روی ماهت قربونت برم 

تو رو خدا منو ببخش که چند روز هست نشده به سایت سر بزنم

امروز هم واسه تب پسرم تاپیک گذاشتم متوجه پیام ها شدم

الان نظرم رو واسه ت میذارم