2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25174 بازدید | 717 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهربانو جان به نظر من حتما سرکلاژ شکمی رو انجام بده کلیه آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو هم انجام بده ...

سلام خوبین به شما بعد عمل سرکلاژ شکمی چی گفتن به من گفتن کوتاه و شل بود ناامید شدم ،یعنی نتیجه میگیرم

یه سوال دیگه من سرکلاژ شکمیو تهران انجام دادم ،ولی شهر خودمون نمیدونن چیه ،بعدا به مشکل نمیخورم؟

ع
عزیزم شما کسی رو میشناسین که سرکلاژ شکمی کرده باشه بعد ای وی اف انجام داده و گرفته باشه براش میترسم ...

آره عزیزم دوست خودم بعد از سرکلاژ شکمی آی وی اف کرد تازه تخمک هم از خودش نبود الان بارداره 

فکر میکنم نزدیک سونو ان تی باشه

سلام خوبین به شما بعد عمل سرکلاژ شکمی چی گفتن به من گفتن کوتاه و شل بود ناامید شدم ،یعنی نتیجه میگیر ...

سلام به روی ماهت قربونت برم

عزیزدلم دهانه رحم ما اگر در نهایت داغونی نباشه که به سرکلاژ شکمی نمی رسه 😁😎

دیروز داشتم سونو آنومالی سقط آخرم رو نگاه میکردم

بچه توو ۵ماهگی هفته ۱۹ به ۳۰۰ گرم رسیده دهانه دیگه نمیتونسته نگهش داره ، بعد همین رحم با سرکلاژ شکمی

توو هفته ۳۷ وزن بچه ۴کیلو و ۲۰۰ گرمی رو بدون کوچکترین

انقباضی به راحتی تحمل کرده

دیگه از این معجزه ای که خدا سر راه مون گذاشته ، چی میخوای؟

دوست خوبم ،نه تنها ناامید نباش بلکه سجده شکر هم به جا بیار که خدا درمانِ دردمون رو واسه مون فرستاده

ممنونم از نسترن جان بخاطر این تاپتیک واقعا مفید بود و کمکی برای ما ک این مشکال را داریم کاش بقیه دوستان هم بیان و تجربیاتشون را بگن تا کسانی مثل من ک با اول میان تو تاپتیک حسابی دلگرم بشوند . نسترن جان خدا خیرت بده

ممنونم از نسترن جان بخاطر این تاپتیک واقعا مفید بود و کمکی برای ما ک این مشکال را داریم کاش بقیه دوس ...

سلام به روی ماهت عزیزدلم 

فدای قلب مهربونت

اون روزی که این تاپیک رو زدم در بلاتکلیف ترین روزای زندگیم بودم

مدام سرچ و سرچ 😔 مگر یه نشونه ای پیدا شده

ولی امروز خدا رو هزاران بار شکر که یه فرشته دوست داشتنی جلو چشمم ، فارغ از همه دغدغه ها ، بعد از کلی بازیگوشی خوابیده

دلت به خدا محکم باشه دوستم ، با همه قلبت ، همه چیز رو بسپار به خودش ، میسازه واسه ت ، قشنگ هم میسازه

تو فقط توکل کن ، تلاش کن ، صبور باش و در انتظارِ معجزه ش قوی باش

سلام خسته نباشید ببخشید من هم تازه سرکلاژ شکمی‌شدم میشه منم تو گروه مادرهای سرکلاژ شکمی عضو کنید من ...

سلام عزیزم.سرکلاژ شکمی مشکل نداره؟هزینش چقدرشد؟قبل بارداری انجام میدن یاتوبارداری ؟

سلام به روی ماهت عزیزدلم  فدای قلب مهربونت اون روزی که این تاپیک رو زدم در بلاتکلیف ترین روزا ...

خوشبه حالتون.ایشالا همیشه سالم باشه.توروخدا منم کمک کن.منم توهفته ۲۴ به خاطر بازشدن دهانه رحم و پارگی کیسه اب بچم رفت.باای وی افم باردارمیشم.شما بعداز سرکلاژ شکمی مشکل نداشتین؟

خوشبه حالتون.ایشالا همیشه سالم باشه.توروخدا منم کمک کن.منم توهفته ۲۴ به خاطر بازشدن دهانه رحم و پارگ ...

سلام به روی ماهت قربونت برم

با همه قلبم باهات همدردی میکنم

می‌دونم روزای سختی رو میگذرونی ولی باور کن خدای مهربون

بیشتر از هر زمان کنارت هست تا این روزا بگذره

صبور باش عزیزدلم

یقین بدون که دیگه این مشکل به هیچ وجه تکرار نخواهد شد  

بهت قول صد درصد میدم دفعه دیگه موفقی

عزیزجان انشالله پیش یک دکتر خوب سرکلاژ شکمی میشی

بعد اگر آزمایش های ایمنی و انعقادی رو هم تا به حال

ندادی اونا رو هم انجام میدی که اگر چنانچه لازمه دارو بگیری،

معلوم بشه و بعد عمل هم به امید خدا حداقل یه سه ماهی ، هم

حسابی خودت و همسرت رو باید حساب شده تقویت کنی که انشاالله قراره بارداری بعدی رو تا ۳۸ هفته بری ، بدنت باید

حسابی آماده باشه

عزیزدلم توو این مسیر تو تنها نیستی ، ما کنارت هستیم

تا به امید خدا ، شما هم با میوه دلت به آرامش برسی

سلام به روی ماهت قربونت برم با همه قلبم باهات همدردی میکنم می‌دونم روزای سختی رو میگذرونی ولی باور ...

مرسی عزیزم اماخیلی میترسم.راستی یه سوال شما فرفیون استفاده کردین هفته ۸ مشکلی پیش نیومد؟من میخام اینسری استفاده کنم.میشه کمکم کنید؟