2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25173 بازدید | 717 پست
عزیزم جواب آزمایشات رو به یک پریناتولوژیست نشون بده اگر ایشونم همین نظر رو داشته باشن هیچ ایرادی&nb ...

فداتشم عزیزم مرسی ک جوابمو دادی...شرمنده گلم چ چیزای گرم کننده رحم هستن ک مصرف کنم؟؟

❤میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستین...ممنونم
فداتشم عزیزم مرسی ک جوابمو دادی...شرمنده گلم چ چیزای گرم کننده رحم هستن ک مصرف کنم؟؟

عزیزم لطف کن برو صفحه 6 همین تاپیک، بیشتر 

کارهایی که خودم تجربه کردم اونجا هست

فقط باید یک برنامه ریزی خوبی واسه خودت داشته باشی

و از این تایم قبل از بارداری نهایت استفاده رو ببری

مخصوصا خرنوب واسه آقایون، عسل  طبیعی+ ژل رویال

واسه هر دوتون حداقل سه ماه قبل بارداری ( در بارداری ممنوع هست) و چرب کردن زیرِ شکم و... رو جدی

بگیرید

عزیزم اون مطالب رو واسه خودت یادداشت کن که داشته

باشی بعد هر سوالی پیش اومد بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ساناز عزیزم. عيدت مبارک گلم خستگیت رو درک میکنم عزیزم  میدونم روزای سختی واست میگذره با ...

چشم عزیزم سعی میکنم این مسیر پر پیچو خم منو میترسونه فقط میترسم که با سرکلاژ شکمیم جواب نگیرم 😔😔😔😔

خدایا یه معجزه بهم نشون بده 😭😭😭😭😭😭
عزیزم لطف کن برو صفحه 6 همین تاپیک، بیشتر  کارهایی که خودم تجربه کردم اونجا هست فقط باید یک ب ...

سلام نسترن عزیز. اگر ممکنه جواب سوال منم بده لطفا، قبلا ازت سوال کردم ولی پیامم رو ندیدی گلم. من دو بار سابقه پارگی زودرس کیسه آب داشتم که هر دوبار سزارین شدم. الان اگر بخوام سرکلاژ شکمی بشم آیا دکتر قبول میکنه؟ و با توجه به اینکه خود سرکلاژ شکمی هم نوعی جراحی شکمی هست و بعدش هم باز باید سزارین بشم امکانش هست؟ چون مواردی که اینجا خوندم سزارین نشده بودن قبلش

آرزویت را برآورده می کند، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند.

سلام خانومای خوشگل، مامانای آینده🌹

اول اومدم بگم که من توی هفته ۱۱ بارداری سرکلاژ شکمی شدم چون سوال خیلیا بود و همه فکر میکنن این عمل فقط قبل بارداری انجام میشه

منم دو تا سقط تو هفته ۱۶ داشتم که اولی بدون سرکلاژ و دومی سرکلاژ واژینال شدم، دفعه سوم که باردار شدم دکتر عطیه منصوری عمل سرکلاژ رو با لاپاراسکوپی انجام داد، الان وارد هفته۲۷ شدم شکر خدا

نسترن جان از شما سوال داشتم این هفته همش حس انقباض دارم و ترشحاتم زیاد شده، قبلا دوبار اینجوری شدم و رفتم دکتر سونو کرد و گفت مشکلی نیست

الان خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم وقتی میرم دکتر هم اینقدر منو سر پا نگه میدارن که پشیمون میشم

امروز دکترم نیست و واسه مطب رفتن باید تا شنبه صبر کنم، به نظرت برم بیمارستان یا بمونم تا شنبه؟ ترشحاتم خیلی رقیقه اینم نگرانم کرده

تو رو خدا واسه منو نینیم دعا کنین😔

سلام خانومای خوشگل، مامانای آینده🌹 اول اومدم بگم که من توی هفته ۱۱ بارداری سرکلاژ شکمی شدم چون سوا ...

سلام عزیزم. نگران نباش ان شاءالله تا آخرش خوب پیش میری. ترشحاتت خیلی رقیقه؟ یعنی کاملا شبیه آب هست؟

سلام نسترن عزیز. اگر ممکنه جواب سوال منم بده لطفا، قبلا ازت سوال کردم ولی پیامم رو ندیدی گلم. من دو ...

سلام نیلوفری عزیزم. واقعا ازت معذرت میخوام هم بابت اینکه پیامت رو دیر جواب میدم و هم اینکه پیام قبلیت رو

واقعا تا همین الان هم ندیدم

عزیزم جواب سوالت رو قطعا یک متخصص باید پاسخگو باشه ولی تا جایی که من اطلاع دارم و اگر جای شما بودم

حتما عملم رو به روش لاپاروسکوپی انجام میدادم

چون توو این روش، فقط سه نقطه باز میشه و هر نقطه

نهایتا 2تا بخیه هست

سلام خانومای خوشگل، مامانای آینده🌹 اول اومدم بگم که من توی هفته ۱۱ بارداری سرکلاژ شکمی شدم چون سوا ...

عزیزم به نظر من اینجور مواقع برو بیمارستان مهر

اونجا هم یه چک میکنن هم موردی باشه با خودِ

دکتر منصوری شخصا مشورت میکنن

اگرم خواستی درخواست دوستی میدم بیا اونجا

تا شماره ماما دکتر منصوری که خانوم اصفهانی 

باشن رو بهت بدم که هر

زمان سوالی پیش اومد از خودش بپرسی که

خدای ناکرده ما اشتباهی راهنماییت نکنیم

و اینکه سالبوتامول یا ایزو پرین استفاده نمیکنی؟؟ 

سلام عزیزم. نگران نباش ان شاءالله تا آخرش خوب پیش میری. ترشحاتت خیلی رقیقه؟ یعنی کاملا شبیه آب هست؟

آره خانومی خیلی رقیقه ولی مال کیسه آب نیست، حالم بدتر شد رفتم سونو شدم که دکتر گفت دهانه رحم کاملا بسته س خداروشکر

عزیزم به نظر من اینجور مواقع برو بیمارستان مهر اونجا هم یه چک میکنن هم موردی باشه با خودِ دکتر منص ...

میدونی گلم چون نوبت گرفتن از دکتر منصوری سخته من رفتم تحت نظر دکتر برادران، الان موندم واسه زایمانم برم پیش کی؟

سالبوتامول هر ۱۲ ساعت نصف قرص میخورم ولی وقتی انقباضام زیاد میشه یکی کامل میخورم

بعد سرکلاژ دکتر منصوری واسم ایزوپرین نوشت ولی بعدش دکتر برادران گفت این منسوخ شده و سالبوتامول تجویز کرد.

دیروز رفتم سونو و الان خداروشکر بهترم

فردا همسرم میره پیش دکتر آزمایشامو نشون بده خودم که میترسم راه برم

راستی آمپولای ریه رو باید بزنم؟ شما چند تا زدی نسترن جان؟ تو چند هفته؟

سلام نیلوفری عزیزم. واقعا ازت معذرت میخوام هم بابت اینکه پیامت رو دیر جواب میدم و هم اینکه پیام قبلی ...

مرسی عزیزم. مرسی که هنوز حواست به دیگرانی که توی این مسیر قرار دارن هست😍

آره خانومی خیلی رقیقه ولی مال کیسه آب نیست، حالم بدتر شد رفتم سونو شدم که دکتر گفت دهانه رحم کاملا ب ...

خداروشکر😍

میدونی گلم چون نوبت گرفتن از دکتر منصوری سخته من رفتم تحت نظر دکتر برادران، الان موندم واسه زایمانم ...

عزیزم من هفته 28، 6تا آمپول واسه ریه رو طی دو شب

زدم خدا رو صد هزار مرتبه شکر، نی نی سرموقعش بدنیا

اومد و ریه ش کامل و بدون مشکل بود

عزیزم من چون با دکتر برادران خاطرات خوبی ندارم

بهت پیشنهاد نمیکنم

ولی دکتر منصوری رو یک دکتر فوق العاده باتجربه میدونم

البته سزارین من چون اورژانسی شد و خودش هم همون

شب پا درد داشت به دکتر کبریایی سپرد ولی واقعا از

سزارین دکتر کبریایی هم واقعا راضی ام و ذره ای بعدش

به مشکل برنخوردم

مطب دکتر برادران هم همیشه شلوغه ولی به نظر من

اگر اینترنتی وقت بگیری و سعی کنی همون تایم اولش