2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25173 بازدید | 717 پست
من تا چهارماه پیش واقعا از خودم ناامید شده بودم دکترم هم میگفت فقط رحم جایگزین سه ماه وقت گذاشتم ب ...

وای دکتره منم پیشنهاد رحم جایگزین داد..ولی من اصلا اصاا قبول نمیکنم و نخوام کرد...راستش من هر چی هم بچه دوس داشته باشم هر چی هم زندگیم به بچه بند باشه ولی بازم میخوام که خودم باردار بشم ..دوس دارم خودم حسش کنم .تکوناشو  استرساشو همه همه رو ....حتی اگه هیچوقت نشه .رحم اجاره ای رو قبول نمیکنم 😔😔😔الهی خدا برای هیچ بنده ای نخواد که بشنوه راه آخرش رحم اجاره ایه..

امیدوارم خودت بارداری رو بازم تجربه کنی و اینبار موفق تر از همیشه

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ماهیرخ جان منم به مرور یه چیزایی یاد گرفتم خانومی شاید رحمت سرده خدا رو شکر که نطفه ت عالی یه عزی ...

بعد از سقط دومم به اصرار شوهرم رفتیم طب سنتی گفت رحمت سرده و باید تغییر نزاج بدی یه سری پرهیزا و یه سری دارو های گیاهی بهم داده مصرف میکنم...

میشه رحم سرد جنین رو سقط کنه؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه وجودم امید و انگیزه ست تا خدا هست غم چرا؟؟؟؟  شک ندارم، آخر یه روز نوبت ما هم میشه

انشالله عزیزم انشالله ...

ماهیرخ جان از طب سنتی کمک بگیر  متاسفانه دکترای ما اکثرا اون علم و دانش  کافی رو برای شن ...

وااای 

اصلا براشون مهم نیست با یه جمله چجوری میتونن یه نفرو از عرش به فرش بکوبونن...

روزی که رفته بودم برای مشاوره ژنتیک از شیراز تا یزد رو از استرس  گریه میکردم ..هی امید میدادم هی میترسیدم....وقتی دکتره مشاور گفت هیچ چیزی به ذهنم نمیرسه و رحم اجاره ای رو امتخان کن یا اینکه اینقدر سقط کن و باردار شو تا یکیش بمونه .دنیای زیر پام خالی شد.تو شهر غریب 😔تنها😔فقط  اومدم بیرون از مرکز ....گفتم خدا نکن اینکارو با من .نزار بیشتر از این شرمنده شم

از اون طرف با دل شکسته برگشتم شهرم و رفتم خونه خواهرم ولی بهشون قضیه رحم هم نگفتم  ..مادر و خواهرمم با سنگدلی تمام مسخرم کردن و گفتن بیا رحم اجاره کن یا بیا ما برات نگه میداریم تو رحممون و خندیدن 😔😔

نمیدونم گاهی میگم یعنی خدا این روزامو نمیبینه؟؟ ولی با همه نا امیدیام با همه ناشکریام آخرش بازم توکلم به خودشه و منتظره معجزشم😔

وااای  اصلا براشون مهم نیست با یه جمله چجوری میتونن یه نفرو از عرش به فرش بکوبونن... روزی که ...

عزیزم واقعا سخته. جز خوده خدای مهربون هیچ 

کس دردهای ما رو نمیفهمه 

تاپیکهای منو بخون ببین چقدر اون روزا درمونده بودم

یه روز که فرصت باشه شاید واسه آگاه کردن

کسایی که مجبورن بنویسم که واسه 

انتخاب رحم جایگزین چه اتفاقایی واسم افتاد

به معنی واقعی خار شدم

گفتم خدایا شاید به ظاهر از درِ خونه ت  دست خالی 

برگشتم ولی درِ خونه تو بزرگ شدم عزت پیدا کردم

ولی وقتی درِ خونه بنده ت دستم خالی شد

خارم کردن کوچیکم کرد

خدا میدونه اون شب آخر چه جور دلمو شکستن

شب نوزدهم رفتم سرِ خاک بچه هام زار زدم

بعد از اینهمه عشق این حقم نبود

بعدم رفتم احیا، خدا صدامو شنیده بود

همونجا بهش گفتم دیگه منو حواله بنده هات نکت

که محاله جایی برم

تو نرفته میگی دیگه نمیرم ولی من تا تهش رفتم

و خورد شدم دیگه هم نمیرم

عزیزم واقعا سخته. جز خوده خدای مهربون هیچ  کس دردهای ما رو نمیفهمه  تاپیکهای منو بخون بب ...

بمیرم برای دلت😔😔

آره حتما بنویس تا اگه کسی هم میخواد این راه رو انتخاب کنه با چشم باز جلو بره

بعد از سقط دومم به اصرار شوهرم رفتیم طب سنتی گفت رحمت سرده و باید تغییر نزاج بدی یه سری پرهیزا و یه ...

آره عزيزم من شنیدم با رحم سرد گیرایی پایینه

اگرم بگیره امکان داره زود سقط شه. 

عزیزم سری بعدی، قبلش حتما پی ش رو بگیر 

من احساس میکنم سقط های سه ماه اول یا 

از ضعیفی نطفه یا سردی رحم هست

بچه من به 24 هفته رسیده شاگرد استاد خیراندیش

میگه رحم ت سرده، میگم این چه سردی یه که تا 

6 ماه بچه رو نگه داشته؟ 

میگه بیا زیره نظر من تا یکسال رووت کار کنم

میگم تضمین میدی دفعه بعد بیشتر بمونه

میگه نه. 

بمیرم برای دلت😔😔 آره حتما بنویس تا اگه کسی هم میخواد این راه رو انتخاب کنه با چشم باز جلو بره

خدا نکنه فدات شم. 

حتما مینویسم. واقعا راه سختی بود آخرشم هیچی

البته شاید از اقبال بده من بود که یک آدم دو رو نصیبم

شد. 

تو چهره تو فقط پول میبینن

البته حتما انسانهای پاک و دلسوزی هم وجود داشته

باشن ولی خدا خواست که من با همه نیازم

دوباره برگردم درِ خونه خودش و اینبار هیچ جای 

دیگه هم نخواهم رفت

آره عزيزم یکبار بدون سرکلاژ هفته 18 پسرم رفت یکسال بعد تو هفته 22 با سرکلاژ دوباره پسرم پر کشید با ...

عزیزم تاپیک۳ منو داستان زندکیمه بخون گفتم چه اتفاقی افتاده برام بعدش درخواست بده حرف بزنیم منم ۲بار توهفته۲۲ همین مشکلوداشتم 

❤️
خدا نکنه فدات شم.  حتما مینویسم. واقعا راه سختی بود آخرشم هیچی البته شاید از اقبال بده من بود ...

سلام 

حتما ادامه بده و تمام تلاشت رو بکن از ته دل ارزو میکنم  یه بارداری خیلی عالی داشته باشی و نتیجه بگیری دوستم مطمینم که خدا یه نی نی سالم و ناز میده بهتون     

خدا نکنه فدات شم.  حتما مینویسم. واقعا راه سختی بود آخرشم هیچی البته شاید از اقبال بده من بود ...

دوست عزیزم،،،من قبلا هم پیام داده بودبهت،،،

من حس ششم خوبی دارم،،،دلم خیلی برای شما روشنه،،،مطمئنم که یک روز به همین زودی خبر بارداری موفقت رو میدی بهمون،،،،تنها کاری که ازمن،،،بنده ی گناهکار خدا،،،برمیاد اینه که ازته دلم واست دعا میکنم

شبهای قدر به یادت بودم،،،،توکلت فقط به خداباشه وبس🤗🤗🤗🤗

خدایا!!!!!دستموهیچ وقت ول نکن🖐
دوست عزیزم،،،من قبلا هم پیام داده بودبهت،،، من حس ششم خوبی دارم،،،دلم خیلی برای شما روشنه،،،مطمئنم ...

ای جانممممم، آخه شما چقدر مهربونی؟   

خدای مهربون رو به خاطره بنده های نازنینی مثه شما

هزاران بار شاکرم. 

خدا خیلی منو دوست داره که قلبهای به این مهربونی، 

روح هایی به این پاکی و زلالی رو سره راهم قرار میده 

عزیزه دلم نمیدونی چقدر همه وجودمو پر از عشق کردی

ممنونتم نازنینم. هزار هزار بار ممنونتم

از خدای مهربون میخوام میوه دلت رو واست به بهترین شکلحفظ کنه، و بهترینا واست اتفاق بیفته. الهی آمین